Bu nasıl saçma bir programdır kızlar.. tv de çocuk kanalı haricinde kanal acilmazdi kızım uyuyunca bi açıyım dedim burada da daha önce gördüm diye merak ettim izliyim dedim de. Ne saçma birşey bu bildiğin maddiyat konuşuyorlar bukadar sacmasini daha once görmemiştim. Herşeyin tam olsaydı neden tam olmadan katıldın falan yok böyle görgüsüzlük. Kim daha zengin daha zevkli diye bir program mi olurmuş
Konusmalarin hepsi de sanki onceden ogretilmis gibi yapmacij yapmacik
Öyle canım ınsan tahammul edemıyoe o sacma elestırılere.ınsan evını butcesı dahılınde hazırlar herkesınde zevkı kendınedır ama bu beyın yoksunları reytıng ugruna program dıye ızletıyolar.sonrada mıllet baskasının evıne gıdınce kusur aramaya baslıyo.
Ay hiç sorma insan öyle özne bözene yaptığı evde hevesi gider bide katılıyorlar göre göre ben olsam katılman insani evinden sogutuyorlar yazık yani izlemiyorum gördüğüm an kanal degistiriyorum ben oturduğum yerde sınır oluyorum ev sahibi napsın
Evet gördüğüm en saçma program.
Ilk yayinlandigi zamanlarda bu kadar kotu degildi sonradan cozuttular suan hayatta izlemem bi denk gelse sinirlerim bozuluyor resmen ozenle mi seciyorlar acaba o gelinleri cok sacma gercekten
1,492,973 soru
24,394,194 cevap
349,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın