0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,055 puan) tarafından
1 yasına 9 gün kaldi kizlar ecde başka odada oyuncaklariyla oybuyor diyelim bende iceri su getirmeye gideyim anında agliyor yanima gelmeye kalkiyor  1 saniye benden uzak duramıyor babasina gidiyo oynuyo ediyo babasiyla beni goruyor yada sesmi duyoyor birden bana gelmek icin ağlıyor güzel hoş kurban olurum ona ben ama beni yıpratiyor bi iş yaptirmiyor ayagimin dibinden ayrilmaz bu durumla nasıl başa cikarim napmam lazım 

E evde ikimiz varız bütün gün buyuzden ,arada kaynanam gelir o baska kimsem yok hakli cocuk ta ama degişirmi bu durum acaba

4 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
17 aylıktan bildirim yapıyorum aynı tuvalete bile benle girer seninki yine oynuyormuş oda da bizde o da yok
(1,055 puan) tarafından
Ben varken oynar aniden üstume atlar kucak ister ben cikayim gizliden kdadan hemen anlar ağlar durum bu
-Reklam-
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Değişiyor canım benim oğlum da öyleydi ha bide benim aileme giderdi ilk 4 ay orda kalmıştık doğdugu vakit ama eşimin ailesi asla gitmezdi onlar haricinde de kimseye gitmezdi şuan 25 aylık herkese gidiyo yaklaşık 1 aydır gitmeye başladı 
(1,055 puan) tarafından
İnanirmisin 15 gün kiz kardesim kaldi 14 yasinda oda resmen iyice yapisti bana hicmi alişmaz insaAllah degisir zorlaniyorum evde tek yem3k bile zar zor yapiyorum
(4,695 puan) tarafından
Kuzum bizde kayınvalidemlere giderdik 5 gün kalırdık bir insan 5 gün boyunca hiç mi alışmaz bırak kucaklarina gitmeyi dokunsalardi kıyamet koparirdi daha yeni yeni gidiyo yine yabancılara asla gitmez kalabalık ortamları pek sevmez yabancı erkeklerden çok korkar ama en azından sık gorduklerine gidiyo artık 1-2 aydır
0 oy
(2,593 puan) tarafından
7 gün sonra 15 aylık olacak çalışıyorum babaannesi bakıyor evde kayınvalidemin kayınvalidesi de var amcası da var ama akşam eve gelince veya sabah aynı dediğin gibiyiz mesela gündüz uykusunda babaannesi sallıyor ama ben olunca kıyamet kopuyor benim uyutmamı istiyor 
0 oy
tarafından
Kızım onbeş aylık o da evde aşağı yukarı aynı. Bazen kendisi gider odasına dakikalarca kitaplarına bakar bazen de bir saniye ayrı durmak istemez. Babasi varken en fazla üç dakika falan durur sonra anneee diye koşa koşa gelir :) artık isim olduğunda dışarı gönderiyorum ben de, o zaman saatler geçsin hiç aramaz beni. Misafirliğe gittiğimizde de çocuk varsa yine döküp bakmaz yüzümüze, arada gelir dokunur geri gider. Her çocuk farklı. Ruh halleri de değişir sık sık, huyları da. İlla ki geçecek bu dönemler. Ben artık işleri biraz sallamada buldum çözümü. Sabah mesela durmuyodu, bulaşıkları bırakıp dışarı çıkardım. Eve gelince pamuk gibi olmuştu geçti odasına ben de bulaşıkları topladım.
(1,055 puan) tarafından
Hm bende biraz boşlucam isleri ozman bugün parma görürdüm daha iyidi
tarafından
Aynen, çocuklarımızın bu zamanları bir daha geri gelmeyecek.ama iş her zaman olacak malesef:)

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 555 göst.
0 oy
9 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylem1 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 692 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Ceylann (99 puan) tarafından soruldu

408,647 soru