0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Neler koyuyorsunuz sogsni kavuriyormusunuz hanimlar?

19 Cevaplar

+1 oy
(2,620 puan) tarafından
Yagi soğanı salçası 
(3,832 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum birde ekşisi diyorum
(2,620 puan) tarafından
Of hele bide nar ekşisi of of
(3,832 puan) tarafından
Ay canım istedi bende yapiim bari
-Reklam-
+1 oy
(15,729 puan) tarafından
Yağ salça soğan kesinlikle kavurulmali 
0 oy
tarafından
Ben kavuşuyorum cnm 
0 oy
(119,359 puan) tarafından
bence ne koyarsan koy isi limon nar eksisi baharat ve tuz tamaliyo
tarafından
Hangi bahartlari koyuyorsun. Karabiberi yakıştırıyorum ben en basta
(119,359 puan) tarafından
karabiber toz biber pul biber bol limon nar eksisi tuz
0 oy
tarafından
ben kavurmuyorum canm herkes bir yapmıyor. bulguru ıslatirken suya dikkat et çünkü yeşillik domates fln koyunca oda etki ediyor 
0 oy
tarafından
Ben Hatay usulü yapıyorum canım kavurmam 
0 oy
(5,220 puan) tarafından
soğan salça kavurup bulguruda kavuruyorum soğuduktan sonra tüm sebzeyi yağ limon falan koyuyorum öyle çok güzel oluyo
0 oy
tarafından
Soğanı salçayı kavurmadan tadını bulamıyorum 
0 oy
(715 puan) tarafından
Ben pişirerek yapıyorum kısırı ıslatmıyorum salçayla soğanla kavurup pişiriyorum efsane oluyor birde cevizz katıyorum rondoda çekip nar ekşisi olmazsa olmaz battalbeyden alırım hep 
0 oy
(6,827 puan) tarafından
Bende salçanın ve soğanın iyi kavrulması canim
0 oy
(15,823 puan) tarafından

Soganla salçayı kavuranlardanimm:D

0 oy
(545 puan) tarafından
Bulguru ıslatarak yaparım ben soğanı salçayı kavurur üstüne dökerim olmazsa olmazı benim için nar ekşisi ve limonu bol ekşi severim 
0 oy
tarafından

Off canım çekti beee gideyim de kısır yapayım bari:D

0 oy
(2,371 puan) tarafından
ben genelde soganı kavurrdum dun yaptım hatta spganı kavurmadan koysamndedim buseferde güzel olmaz diye yapmadım ..sogan salca kavurup yesil sogan dograrım tuz limon koyarım sulu gibi sevmiyorm ama sıcak su kaynatıp bulguru ilk önce ıslatırım ..kıvırcık eklerim pulbiber böyle yani volta gğxel plr
0 oy
(7,768 puan) tarafından
Bulguru göz kararı ıslarm çk su koyup cıvıtmam soğanı yağda salçayla güzelce kavururum bulgur şişince güzelcr yağla yoğurur baharatlarını tuzunu yeşilliklerini eklerim
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Ben kavurmuyorum canım bence ekşisi baharatı etkiler kısırı
0 oy
(222 puan) tarafından
Bol tere yağda 3-4 yumurtayı çevirip ekliyorum, çok ayrı bi lezzet katıyor 
(1,845 puan) tarafından
Kısıra mı yumurta koyuyorsun ? İlk defa duydum da
tarafından
Arkadasin dedigi yaglı kisır tarzi bisey vardi adini hatirlamiyorum kisıra benziyor o galiba
(222 puan) tarafından
Evet kısıra koyuyorum, bi deneyin derim :)
(1,845 puan) tarafından
Yeni duydum kızlar mutlaka denerim yeni tatlara her zaman açığım sjsjs
0 oy
(16,504 puan) tarafından
Deryanın ilgi alanı koş kızzz
tarafından
Dur ayri post acayim ona :D
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Bu posta deryayı bekliyorum :D 
tarafından
Onada ayri post acım:D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 271 göst.
30 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 548 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
30 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,103 puan) tarafından soruldu

380,369 soru

11,388,836 cevap

34,894 kullanıcı

...