0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yasindaki oglumu 3 yas grubu anaokuluna verdim. Yarim gun. Cok severek gidiyor. Ama kac gun oldu sinifta hep yanindayim. Ben cikinca hemen agliyor durduramayinca ogretmen sinifa cagiriyor. Birde orada sevdigi oyuncaklari kimseye vermiyor kimseyle oynamiyor. Elinden dusurmeyince diger cocuklarda almak istiyorlar her defasinda agliyor. Okulda oyun parki da var. Ordada sanki tum oyuncaklar kendininmis gibi davraniyor hep kendi binmek istiyor. Sırayla ya da bekle kelimelerine tahammu lu yok. Ne yapmak lazim. Diger cocuklar guzel guzel oynuyor. 

3 Cevaplar

0 oy
(3,993 puan) tarafından
yavas yavas ogrenecek canim her seyin ona ait olmadigini
tarafından
Diger cocuklar guzel guzel oynuyor ama. Baska bir cocuk yanina geliyor oyuncak oynamaya hic oynamiyor vermiyorda. Zorla almaya calisiyorlar elinden her defasinda agliyor
(3,993 puan) tarafından
tek cocuk mu seninki , benim kiz tek cocuk ve tek torun , hayatta esyasini paylasmaz benim kiz da 27 aylik   ,  her cocuk bir degil .  ogrenecek ama daha yeni baslamis bi kac hafta gecsin bi
tarafından
3 aylik kardesi var kıskanclik tavan yapti galiba:)
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Dur canım daha okul yeni başladı. Şuan kendi alışkanlıklarını devam ettiriyor ama zamanla öğrenecek her şeyi. Paylaşmayı da...
tarafından
Ins cnm  sagol
0 oy
(1,929 puan) tarafından
 Mâsallah benim kiz hemen alisti ya sadece biraz soz dinlemiyormus bizim siniftada var oyleleri cogunun kaydini aldilar aslinda daha erken okul yeni basladi ama ins seninkide cabuk alisir
tarafından
Alismazsa mecbur bende alacam. Her gun okulda onu bekleyememki. Ins alisir benimkide
(1,929 puan) tarafından
Alisir insallah aslinda kucukler bide normal

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 658 göst.
0 oy