+1 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından

image

1.5 yasindaki bebegimin dişinde bu siyahliklardan var abur cubur cok yemiyor arada veriyorum neden olur bu siyahliklar basina gelen var mi

6 Cevaplar

+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Erken çürümüş canim genetik olur bazı bebeklerde ama sonuçta hepsi dökülecek 
-Reklam-
+1 oy
(9,888 puan) tarafından
Diş taşı gibi
(508 puan) tarafından
Neden olur
(9,888 puan) tarafından
Kalıntı kalırsa ondan fln olur heralde yavas yavas fırcalamayı oğrense iyi olut aslnda
(1,950 puan) tarafından
Benim bebekte de var canim fırçalamaya başladık. Cok uzuldum ama ya. Çürüme degil ama korkma. Bakteriler sebep oluyormus temizlicez artik.
0 oy
tarafından
Bi fırça ve macun al annesi ufaktan ufaktan ağız ve diş temizliğini öğret çürümeye başlamış
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Dişlerini fırçalıyor musunuz
(508 puan) tarafından
Hic fircalamadim daha kucuk oldugunu dusundum ama şöyle bi yorumlara baktimda fircalamaliyim sanirim
(3,728 puan) tarafından
Evet fircalamalisiniz
0 oy
tarafından
Kansizligi varsa ve sizi çok emdiyse boyle olup sonra komple curuyor kızımın bu yuzden ağzında saglam dis yoktu
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Diş lekesi canim. Firçalamaya rağmen oluyor.  Çeşitlı sebepleri var. Kan şurubundan , gece beslenmesinden , biberon kullanimindan , annenin gebeyken kullandiği vitaminlerin bile etkisi oluyormuş. Çürük değil endişe etmene gerek yok. Dilersen diş doktorları ilerleyen aşamada temizleyebiliyor. Sağlık açisından sıkıntı yokmuş ama estetik açıdan temizletebilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 351 göst.
31 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecik75 (84 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,611 cevap

36,581 kullanıcı

...