0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar hiç keşke bir kardeşim olsaydı mi diyorsunuz yoksa oh be iyikide tek olmuşum mu diyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ve eşim tek çocuğuz :D 

O yüzden iki çocuk yaptık. Bazen Özlem olsada iyi ki tek çocuğuz diyoruz. :D
tarafından
Anladim canim bende iki çocuk istiyorum ama kafam karışık acaba cocugum ilerde nasıl hisseder diye sormak istedim:))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben degilimde  kuzenim tek cocuk özel okulda okutuldu araba aldi babasi hastanede anestezi dr şimdi iyikide tekim diyor du hep :pinch:

tarafından
Biz o kadar zengin değiliz malesef:D
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Tek cocuk degilim eskiden kücükken keske tek cocuk olsaydım derdim. Simdi diyorum ki iyi ki var. Benim 2ç cocuk yapmamadaki tek sebebim kardesim dir. 
tarafından
Teşekkür ederim kuzum:))
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Annemden tekim babamın önceki eşinden 11 kardeşim var 4 abi 7 abla ama aynı anne olmadığı için ben onlar için pek değerli değilim o yüzden hep bir kardeşim olsun isterdim eşim de tek kardeş 
tarafından
Çok sağol kuzum kızım tek çocuk olsa ilerde nasıl hisseder diye sormak istedim:))
tarafından
Bende aynı sen gibiyim bende kardeşim olsun çok isterdim büyüdükçe daha da çok eksiklik hissediyorum
(2,831 puan) tarafından
Ne demek gerçekten insanın kardeşi olmayınca bir yanı boş oluyor yani en azından benim için öyle
tarafından
Ben bide babasız büyüdüm annem calismak zorunda idi hiç yetemedi doğumda filan hep yalnız oldum en azından dertleşelim diye isterdim bende
(2,831 puan) tarafından
Canım ya keşke kardeş olsaydık :)
0 oy
tarafından
Tek cocuk degilim ama tek.kizim keske ablam yada kızkardeşim  olsaydı:(
(2,281 puan) tarafından
Bende tek kızım :( hep isterdim bende tek dostum o olurdu canim sikkin oldugunda onu ariyim yanina gidiyim :(
tarafından
Aynen vallaha icini dokecek birini ariyor insan
tarafından
Anladim kuzum kızım tek çocuk olsa ilerde nasıl hisseder diye sormak istedim ❤❤☺
(2,281 puan) tarafından
Bizim gibi hisseder kesin :( benimde kizim var tam 3 aylik 12 itibariyle şuan bi kardes icin cok erken ama 5 6 yasina gelince allah kerimdir ❤
0 oy
(518 puan) tarafından
Bir abim var ama 2016dan bu yana tekim çünkü abim kayıp 
tarafından
Nasıl kayboldu kuzum cok üzüldüm:((
(518 puan) tarafından
Biraz uzun hikaye canim. Muge anlida falan resimleri yayinlanmisti kayip diye 2017de
0 oy
tarafından
Tek kızım olur mu dört erkek kardeşim var onların yeri çok çok ayrı hep diyorum İyiki varlar keşke dahada çok olsalar.ama keşke diyorum keşke bir kız kardeşim olsaydı inanirmisin geçen gün ne kadar çok yalnız olduğumu anladım anne de bir yere kadar her zaman konusamiyorsun her derdini anlatamiyorsun işte ögun bütün gün boyunca ağladım evlenmişsim iki çocuğum var ama keşke bir kız kardeşim olsaydı diye ağladım.
tarafından
Kiyamam kuzum seni çok iyi anlıyorum biz 5 kiz kardeşiz hepsinin yeri bemde ayri varlıklarına bin şükür
tarafından
Birbirinizin kıymetini bilin gerçekten çok değerli kardeş.ya inanirmisin geçen ayağım yandı erkek kardeşlerim haberi bile olmadı takı ben oraya gidene kadar çok ta uzulduler dedim şimdi kız kardeşim olsaydı bin defa arayıp sorardı yanıma gelirdi işimi görürdü çocuklara bakardı nasıl güzel olurdu.haftada bir iki hafta da bir annemlere giderim başkada gidecek yerim yok gün içinde bir defa yada iki ucgunde bir annemle konuşuruz başkada konuşacak kimsem yok çok zor inan bekarken böyle değildi arkadaşlar falan insan anlamıyor ama evlenince insan ister istemez ayrılıyor arkadaş çevresinden hem ne kadar samimi olsanda bir kardeş kadar olamaz
tarafından
Ay ne döktüm akşam akşam sen sen ol çocuklari ni yalnız bırakma kızsa mutlaka bir kız kardeş olsun erkekse mutlaka bir erkek kardeş olsun hangisi eksikse peşini bırakma :)
tarafından
Sağol kuşum inan çok Iyi geldi yazdıkların inşallah benimde niyetim var. Çok geçmiş olsun ayrıca ayağın için ☺❤
tarafından
Rica ederim canim ❤️
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kardessiz bir hayat düşünemiyorum aman Allah korusun bin şükür varlıklarına 
tarafından
Cok şükür canım bizde 5 kiz kardeşiz
0 oy
tarafından

İyiki ablamla abim var, ne zaman zor anima düşsem hangisini arasam hemen koşarlar, kardeşlik bağını çok seviyorum<3

tarafından
Rabbim eksikliklerini göstermesin canım ☺❤

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 557 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,163 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 930 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

411,936 soru

12,401,201 cevap

44,430 kullanıcı