Dünden beri aklımda canımı çok sıktı...
Kızlar dün üst komşum kalem pil istedi arkadan iple sepet sarkıttı bir tane verdim. Bana demedi ki 2 tane lazım.. bende sordum bir tane koydum ama kaç tane lazımdı dedim şöyle bir durdu tek pille kumandayı nasıl çalıştırayim iki tane lazım dedi. İpi cama sıkıstir ben dolu pil bulduğumda bir tane daha koyarım haber ederim sana dedim neyse içeri girdik. Buldum pil gittim koydum haber vermek için aradım. Koydum bak bakalım çalışacak mi dedim. Gülerek dediki pintiliginiz burdan belli tek pil vermişsiniz dedi ne alaka ya saçmalama iki tane dememişsin hem bizimki tel pille çalışıyor dedim. Tekrar güldü eşin onunda tasarruflusunu bulmuş dedi. Saçmalama neyse hadi görüşürüz dedim kapattım. Ama canımı çok sıktı. Esimede söyledim böyle böyle oldu diye madem pintiyiz bir daha birşey vermiyorsun dedi. Bizden herşeyi ister olduğu sürece eli boş döndürmemisimdir.
Bana her defasında eşimin cimri olduğunu vurguluyor kıskançlığından bahsediyor.. geçen eşim camları siliyordu o da görmüş kendi kocasına demiş ki bak camları siliyor ne güzel sende benim camlarımi silsene falan. Eşide demiş onun kocası kıskançlığından siliyor bende seni kiskanayim o zaman başını camdan dışarı cikarttirmayayim görürsün demiş.. bende dedim artık öyle kıskançlıkları yok camimida silebiliyorum çıkıp kendi başıma dolasadabiliyorum sağolsun eşim her dediğimi yapıyor camları silermisin dediğimden dolayı siliyor kıskançlığından değil dedim.. bir insan fesat olmasın.
( Kızlar yani öyle eşimin de benimde bir pintilik cimrilik durumu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü durumumuz iyi çok şükür. Yatırım yapıyoruz oturduğumuz ev küçük ve bu evi satmadan ayrı büyük bir ev daha almaya çalışıyoruz bu da insanların bir taraflarına batıyor heralde. Çok şükür eşim bir dediğimi iki etmez istediğimi alır kızımıza her dediğimi alır gezdirir dolastirir sadece abuk subuk şeylere para harcamaz bende harcatmam bir şey alırken iki kere düşünürüz. Elimizdeki paraya göre alışveriş yaparız eşim taksitle alışveriş yapmayı sevmez. Böyle oluncada pinti oluyoruz )) bir daha esimmle ilgili birşey desin hayırdır benim eşimin pintiligi kıskançlığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor sen kendi eşinle ilgilen diycem.