0 oy
831 göst.
Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından

Dünden beri aklımda canımı çok sıktı...

Kızlar dün üst komşum kalem pil istedi arkadan iple sepet sarkıttı bir tane verdim. Bana demedi ki 2 tane lazım.. bende sordum bir tane koydum ama kaç tane lazımdı dedim şöyle bir durdu tek pille kumandayı nasıl çalıştırayim iki tane lazım dedi. İpi cama sıkıstir ben dolu pil bulduğumda bir tane daha koyarım haber ederim sana dedim neyse içeri girdik. Buldum pil gittim koydum haber vermek için aradım. Koydum bak bakalım çalışacak mi dedim. Gülerek dediki pintiliginiz burdan belli tek pil vermişsiniz dedi ne alaka ya saçmalama iki tane dememişsin hem bizimki tel pille çalışıyor dedim. Tekrar güldü eşin onunda tasarruflusunu bulmuş dedi. Saçmalama neyse hadi görüşürüz dedim kapattım. Ama canımı çok sıktı. Esimede söyledim böyle böyle oldu diye madem pintiyiz bir daha birşey vermiyorsun dedi. Bizden herşeyi ister olduğu sürece eli boş döndürmemisimdir.
 Bana her defasında eşimin cimri olduğunu vurguluyor kıskançlığından bahsediyor.. geçen eşim camları siliyordu o da görmüş kendi kocasına demiş ki bak camları siliyor ne güzel sende benim camlarımi silsene falan. Eşide demiş onun kocası kıskançlığından siliyor bende seni kiskanayim o zaman başını camdan dışarı cikarttirmayayim görürsün demiş.. bende dedim artık öyle kıskançlıkları yok camimida silebiliyorum çıkıp kendi başıma dolasadabiliyorum sağolsun eşim her dediğimi yapıyor camları silermisin dediğimden dolayı siliyor kıskançlığından değil dedim.. bir insan fesat olmasın. 
( Kızlar yani öyle eşimin de benimde bir pintilik cimrilik durumu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü durumumuz iyi çok şükür. Yatırım yapıyoruz oturduğumuz ev küçük ve bu evi satmadan ayrı büyük bir ev daha almaya çalışıyoruz bu da insanların bir taraflarına batıyor heralde. Çok şükür eşim bir dediğimi iki etmez istediğimi alır kızımıza her dediğimi alır gezdirir dolastirir sadece abuk subuk şeylere para harcamaz bende harcatmam bir şey alırken iki kere düşünürüz. Elimizdeki paraya göre alışveriş yaparız eşim taksitle alışveriş yapmayı sevmez. Böyle oluncada pinti oluyoruz )) bir daha esimmle ilgili birşey desin hayırdır benim eşimin pintiligi kıskançlığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor sen kendi eşinle ilgilen diycem.

30 Cevaplar

0 oy
(222 puan) tarafından
Bence komşunla atana mesafe koy, belli ki dost değil hasetlik yapıyoe
(1,404 puan) tarafından
Uzak durucam canım evet.
-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ayyy nasil bi insanya öyle insanlarla hiç muhatap olmaya bence bidaha madem sen pintisin veremiyorsun o comert olsunda kendisi gidip alsaydı bakalda  ne kadar terbiyesiz bi insan  keske onuj lafinin altinda kalmasaydin agzinin payini verseydin bidaha sende bisi istemesin
(1,404 puan) tarafından
Ben insanları kırmayı sevmem ama bu kaçıncı artık doldum. Soylicem bir dahakine.
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Canım sen iyi kalplilikle yardımcı olmak istemişsin ama senin bu komşun pek iyi kalpli değil bence mesafe koy.Asıl cimri kendisi dışarı çıkıp 5tl lik pili almayıp senden istiyor.Bir daha bir şey isterse yok de bence

Bu komşun seni feci kıskanıyor , kıskanç insan pek hayırlı değildir balına olumsuz bir şey gelse içten içe sevinir
(1,404 puan) tarafından
Bencede canım olabilir. Çünkü biz fuzuleve yazildik oraya ödeme yapıyoruz bazı evler falan kapanmış bu bana diyor duydun mu kapanmış sizinkide kapanmış mi hala oduyonuz mu güvenilir değil şöyle böyle yok daha ev çıkmadı mı falan esimede kendi kocası habire soruyormus hala oduyonuz mu falan diye eşimde en son dondurdum odemiyorum demiş artık sormasinlar diye. İçleri içlerini yiyor
0 oy
(769 puan) tarafından

Ufff hic sevmedigim sey şu isteme isi iki tanede benim başimda 3 sene olcak buraya tasinali daha bir gun birinin kapisina gitmedim gerekirsw yemem kullanmam ama gidipte istemem ya bana ters. Bunlar mubarek yakinda kocami isticekler diye korkuyorum :D ya hersey mi istenir sigaraya kadar düşünün sanki dagin basinda yasiyoruz karşısı market git al kardesim ben tarladan toplamıyorum bende gidip alıyorum yoksa malzemen eksikse yeme yapma olunca yap yada git al çocuğunu bana gondercene markete gonder sinirlendim yine :D

(1,404 puan) tarafından
Valla ya patatesim vardı son iki tane ona verdim kendim yemek yapamadım bizde salaklık halbuki :D
(769 puan) tarafından
Hahahaha valla sende bendensin :D halbuki patates yemese olmez ya ne diye gelip istiyon isteyince de yok diyemiyom o yuzden son care olarak kapıyı acmama karari aldim kucuk bebegim var onu bahane ederim artik soylerlerse :D
(1,404 puan) tarafından
En iyisi açmamak valla :D
(769 puan) tarafından
Seninki sepet salliyomus asagi inmeye bile tenezzulu yok kadının:D
(1,404 puan) tarafından
Ay evet yeni alıştı :D daha öncesinden asansöre koy diyodu :D
0 oy
(3,324 puan) tarafından

Pil istemiş vermişsin pillerde çok ucuz değil yani o da insan kullanıyor derim o zaman:)geri alsaydın sepetten benimde az pilim diye. Böyle insanla görüşme bidaha salla.. 

(1,404 puan) tarafından
Dahada isiim olmaz canım resmen kullaniliyorum
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Kız diyemedin mi pintiyim o zaman ver pili geri diye. Bak alır ondan ayagının altında ezrdim pili gene alırdım pis nankörler
(1,404 puan) tarafından
Diyemedim valla ya kirmayayim dedim ama sonradan çok kafaya taktım.
(11,929 puan) tarafından
Neden kırmıcan ki.
(1,404 puan) tarafından
Kalp kirincada çok üzülüyorum işte kirmayincada bu sefer ben üzülüyorum...
(11,929 puan) tarafından
Bak bacım onlar senin kalbini cam gibi kırmayı biliyorsa sende kesmeyi bileceksin.
(1,404 puan) tarafından
Aynen öyle canım bundan sonra lafımı esirgemem
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Komşulara bu kadar yüz VERMEYİN ya herkes haddini bilsin 

Ev ile ilgili konuşunca komşu paracalayasim geliyor 

Ben hiç musede etmem ben seni yerinde olsam baya araya mesafe koyardım 
(1,404 puan) tarafından
Koyacağım mesafemi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Ona nasıl yüz verdiysen ağzını garban gibi açıyor insan utanır ya ben komşumdan asla birşey istemem istemedim de diyelim mecbur kaldom ve pil istedm utanırım be öyle demey ekibarca abla veya kardeşim komşum ne hitap şekli ise varsa 1 tane daha alabilir miyim alınca sana getiririmd derim sn muhattab olma onunla
(1,404 puan) tarafından
Dahada muhattap olmam

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 1,320 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 332 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 547 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,216 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...