+2 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
tarafından kapalı

11.09.2021de MALTEPEDE MİTİNG OLACAKMIŞ CANLAR BİLGİNİZE

image

image

notu ile kapatıldı: Burası miting için kişi toplama yeri değil.

10 Cevaplar

+6 oy
(231 puan) tarafından
Olmazsanız olmayın ne haliniz varsa görün de sizin yüzünüzden hastalanan, stresten hayatı mahvolan doktorların sağlık çalışanlarının hakkını öbür tarafta ödemeye çalışırken göreceğim ben sizi inşallah. Hastalanınca da hastaneye gitmeyin o zaman bu devlete güvenmiyorsanız sağlık sigortası kullanmayın hastanelerden hizmet almayın. Bıktık vallahi ya. 
tarafından
Seni alkışlıyorum canım çok haklısın
-Reklam-
+2 oy
(3,275 puan) tarafından
Aslında çoğu asi karşıtı değil diğer aşılarının hepsini yaptırmış insanlar sadece covid aşısına guveni olmayanlar,zorlamalar ve dayatmalara karşı gelenler ne diyelim hepimiz şaşırdık ne yapacağımızı Allah şaşırtmasın
+1 oy
tarafından
Yapsınlar miting hepsi korona olup yatarlar sonra 
(252 puan) tarafından
Sonra tekrar eve hapis seneye yaza kadar yasaklar devam
+1 oy
(812 puan) tarafından
Devlet bakanlık kendini yırtıyor milleti korumak için yaptıkları şeye bak yazıklar olsun gram zihniyet yok 
0 oy
tarafından
Miting yapılsa ne olacak merak ettim bir araya gelip iki pankart açıp iki bağırınca neler olacak 
(252 puan) tarafından
2ye bölündü resmen aşı olmayanlar da fazla direnen kişiler o yüzden böyle bir uygulama başlattılar
tarafından
Ne  mı olacak dur soyleyım vakalar bırden patlak verecek. Dahada cogalacak ondan snra vay efendm hasta olduk dıycekler. Sacma sapan iş yanı
(14,168 puan) tarafından
Hepsi korona olacak başka ne olacak
tarafından
Yanii bende karşı değilim ama çok mantıklı yorumlar yapan insanlar var onca aşı olduk bunda neden imza isteniliyor olmayı düşünmüyordum ama bunu derim mecbur bırakıldım devlet hayır zorla değil kendi iradenle attın o imzayı diyecek hastalık var ama yaz boyunca evinde oturan insan yok nasıl saçmalık  bu neden her yıl bu dönemde devlet olsun insan olsun ayaklanıyor
(12,686 puan) tarafından
Bacılar o kadar konser oluyor tatil beldeleri tıklım tıklım iken miting yüzünden patlak vermez vakalar oraya takılmayın derim
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Miting yapılcak o kadar insan gene iç içe giricek vürüs daha hızlı yayılacak 
(252 puan) tarafından
Maalesef turizm sektörü de kapandı yine baslicak kapanmalar yine yasaklar gelicek ☹️
(2,588 puan) tarafından
Evet ben korkudan oğlumu evde büyüttüm balkon demirleri arasından parkı izleyerek gecti zamanı bu şekilde devam ederse kimbilir kaç sene daha evde bayranlar geçircez
(252 puan) tarafından
Rabb'im yine aynı şeyleri yaşatmasın bı an önce son bulur biter bu hastalık illetten
(231 puan) tarafından
Bir an önce son bulsun diyosunuz aşı karşıtı miting diyosunuz. nasıl son bulacak tüm insanlık el ele tutuşup birer sarımsak yiyince mi nedir? Bir de dalga geçer gibi yazmayın Allah aşkına ya
(2,588 puan) tarafından
80  milyon kişin 30 milyonu aşı olursa bitmez ben oldum  emzirdiğin halde oldum iyi ki de oldum benım eşimin anneannesi de oldu aşılarını, 65 yasında suan koronavürüs oldu evde ayakta atlatıyp yemegını yapıp bulasıgını yıkıyo kimseye muhtaç değil ya bu aşı 65 yasındaki kadının bile hafif atlatmasını sağlıyosa ben niye olmayın 18 aylık oglum var iken ben kendimden cok oğlumu düşünürüm arkadas ben olursam ogluma kim bakacak en azından hafif atlatırım kendi ogluma kendim bakarım bazen bazı şeyler de kulaktan dolma laflara cok inanıyoruz
(231 puan) tarafından
Yok onlar devletten doktorlardan herkesten iyi biliyorlar iki tane şarlatan çıkıp bir şeyler diyince inanmak için koşuyorlar koca profesörler devlet yetkilileri kendilerini parçalıyor aşı olun diye onlara inanmıyorlar. Dünya düzeniymiş de bilmem ne siz kimsiniz de sizi öldürmeye çalışsınlar ya. Bunlar yüzünden bizim çocuklarımız evden çıkamaz oldu biteceği de yok bir de dalga geçer gibi bitmedi bilmem ne diyorlar deli olacağım artık. Gencecik insanlar perişan şu yaptırmayanlar. Ölen zaten ölecek ecelin saatini değiştirebilen mi var ama hasta olup sürününce dediğin gibi çoluk çocuk ne olacak yazık günah değil mi
(2,588 puan) tarafından
Valla bacım aşı olmaz kulaktan dolma laflara inanıp ama heryeri gezer tozar maske takmaz avm deniz kum gezerler onca kilinin hakkına girerler hasta oldum mu da  develete bulurlar sucu insan istediği kadar üniverste okusun ama düşüncesi cahil olanların lafına inanırlar benım oglumun günahı ne benım günahım ne 18 ay oldu eşimin elinden tutup biyere gitmeyeli bizim ki can değilmi madem aşıdan korkuyon olmuyon o zaman otur oturdugun yerde gezme benım oglumun elimin günahına girme
(231 puan) tarafından
Yoook hem aşı olmazlar hem her yerdeler hem hasta olıncau devlet bize bakmıyor diye ağlarlar. Devlet bu kadar sosyal devlet olmasa da hak ettikleri gibi davransa o zaman görürdük. Avrupa'da aşı olmayanların yaptırdığı PCR testleri parayla. Almanya sanırım bu ay sonuna kadar aşı olmayanlardan sonradan aşı olmak isteyenlerden para isteyecek. Bizimkilere her şey bedava ya efelik yapsınlar anca devlete.
0 oy
tarafından
bu güne kadar ki hangi miting eylem.vs işe yaradı ki bu yarasın hemde sağlık.konusunda asla geri adım atılmaz.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Aşı olun diye zorlayanlarin aşı olmayın diye bir taraflarlarini yırtıp yok aşı söyle yok aşı böyle  diyenlerden ne farkları var acaba...
0 oy
tarafından
Yalandan yere devletin polisini meşgul edecekler başka da birşey değil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 359 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 333 göst.