0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar asi karsiti olmak istemiyorum ama bebegim her asi olduktan sonra dengesi altust oluyor atesi var 6 aylik asimizi olduk can cekisiyor remen gozumun onunde bu asilar maf ediyor  tam diyorum yapyirmiyacam artik sonra onun sagligi icin yapmam gerekiuor bilmiyorum bu asilara sicak bakmiyorum artik 

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Aşılarla vücuda mikrop veriyorlar ve metabolizma bu mikroplarla savaşıp bağışıklık kazanıyor. Eğer büyüdüğünde bu olduğu aşılardan hasta olursa vücut kendini savunmaya alıyor virüsü tanıyor daha önce bağışıklığı olduğu için daha kolay atlatıyor diye biliyorum. Hiç aşı karşıtı olmadım. Tabi ki her bünye her metabozlizma çok farklı ama bizde dahil herkes olduk. Tabi karar sizin birşey diyemem . Geçmiş olsun.
tarafından
Sagolun benim diger oglum asi oldugunda hic bilmiyorduk ama bu cok rahatsiz oluyor asilardan
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim üç çocuğum var. Hepsine aşılarını vurdurdum. Hiçbişey olmadı. Ateşleri dahi çıkmadı. Senin çocuğunun bünyesinden dolayı öyle oluyordur. Ama 2 yaşına kadar aşı olacak sabret. Kızamık çiçek vs. olsa ateşler içinde yansa Allah korusun daha mı iyi. 
tarafından
Dogru cnm benim ilk oglumda ayni sekilde hic atesi bile cikmadi ama bj yavrum cok rahatsiz oluyor uyku duzeni herseyi degisiyor
(2,385 puan) tarafından
Kıyamam yavrum belki büyüdükçe düzelir
0 oy
(17,343 puan) tarafından
Asi karşıtı olma dostum. Bak zamanında su çiçeği bile o kadar ölümcül bir hastalikken ası sonrası bu durum nerdeyse ortadan kalktı. Üstelik diyelim ki Su çiçeği aşısını olmadın büyüdüğünde yakalandin bu hastalığa. Atlatmasi çok daha zor oluyor. Daha ne hastalıklar var. Çocuk felci kızamık neler neler. Tetanoz mesela. Biz de çocukken olduk. Çok şükür bu hastalıkları hafif bı şekilde atlattık. İleride çocuğun bu hastalıktan daha çok ağlarsa o zaman daha çok üzülürsün. Ben bu şekilde düşünüyorum. 
tarafından
Hakslisin cnm gercektende oyle sagol icimj rahatlatin biraz
0 oy
tarafından
Bunu doktoruna danıştınız mı ? 

Aşı karşıtı olmayın burada aşı karşıtı biri vardı ama sonradan pişman oldu 
(7,887 puan) tarafından
Ben aşı karşıtıni iyi bilen ve gerçekten araştıran kimsenin pişmanlığını görmedim.
tarafından
Emin olun ben burada gördüm çocuğun hiç bir aşısını yaptırmayıp sonradan pişman olmuştu hem bu aşılar çok çok önemli
0 oy
tarafından
Benim kizim da çok kötü oluyor aşı olunca. Ateşler içinde yanıyor. Yeni anneydim 2 aylık aşısında acillik olduk. Ama yaptırmayım diye hiç aklımdan çıkmadı. Geçen hafta 9 aylık aşısını yaptiridk . Onda şükür ateşi çıkmadı çok rahat geçti. Yapacak bir şey yok bizler bile tetanoz olsun kovid olsun aşılardan ne kadar etkilendik koca insanken. Küçücük bebekler normal yani.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 339 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,554 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 411 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,276 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynepm (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,589 göst.
18 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu

396,449 soru

11,858,975 cevap

35,956 kullanıcı

...