0 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar lütfen bunu bir tartışma konusu olarak algılamayın sadece çok tuhaf geldi anlamadım ve size sormak istedim . Komşum var alevi boyle bir şey paylaşmış sabah yani ne demek istemiş ben anlamadım ?? Silicem arkadaşlıktan Facebook'tan bu ne demek yani 

Gitti ....

37 Cevaplar

0 oy
(18,548 puan) tarafından
Okumaz olaydım keşkee
tarafından
Vallahi bende çok şaşırdım ne demek ya bu
tarafından
İnkar ediyor peygamberlere ve Allah inancı yok
tarafından
Allah'ın belasi hemen çıkardım arkadaşlıktan bidaha gorsemde selam vermem
tarafından
Allah hidayet nasip etsin artık çok fazla var böyle insanlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ateist olan biri işte ...
tarafından
Ateist hiç kimseye inanmayandır ki paylaşımında da belli zaten
tarafından
Hiç birine inanmıyor Allah'a inanan deist oluyor diğer şeylere inanmıyor bu hiç birine inanmadığı için ateist çok ta umursamamak lazım böyle insanları Allah peygamber bilmez insanlardan kaç kacabildihin kadar
tarafından
Sildim heryerden engelledim bide bu paylaştığını. Altına su yorumu yazmış pislik

Hem Tanrı’ya sonsuz yetenekler yüklüyorsunuz,hem de bir insanın(peygamberin) yardımına muhtaç kılıyorsunuz.

Allah'ım tövbeee yaaa
tarafından
Önce bı adam akıllı araştırsinda böyle sağdan soldan duyma cümlelerle insanlar kendini şaşırıyor benim felsefe hocam deist di o kadar çok etkilemeye çalışıyordu ki bizi onun yolundan çok giden oldu şimdi de diyeceğim o ki duymuş birinden belki de birilerine böyle yaparak yaranacak işte ...
tarafından
Allah ıslah etsin başlarına bı bela gelince alllahim yardım et derler .
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Tövbe estağfrullah 
tarafından
Vallahi bencede
0 oy
tarafından

Böyle bir komşum varsa hiç olmamasını dilerim ve adına bir çizik atarım Allah ın laneti böylelerinin üzerine olsun çok amin :angry:

tarafından
Bende hemen çıkardım arkadaşlıktan şuan ve bidaha gorsemde selam vermicem bu ne demek ya
0 oy
tarafından
keşke görmeseydik bacı. ne diyim ben olsam arkadaşlık fln etmem. 
tarafından
Kusura bakma bacım vallahi bende anlamadım yani sormak istedim . Hemen çıkardım arkadaşlıktan
tarafından
ateist canm en iyisini yapmışsın öyle bi konuşur ki bunlar insanın aklını bulandırır. Allah ıslah etsin
tarafından
Allah korusun ya böyle insanda çıktı karşıma tövbe estfrullah
(4,962 puan) tarafından
Ne yazıyordu ben kacirdim ya
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Tövbe haşa Alevilik le alakası yok bunun bu iyice sapitmis
tarafından
Bu artık Allah'a inanmamak oluyor dimi
(12,279 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah'a ve peygambere inanmamak oluyir ataist te olabilir deist veya sadist bunlardan biri
tarafından
Allah'ın belasi böyle insanda çıktı karşıma tövbe estağfurullah ya . Hemen sildim arkadaşlıktan heryerden bidaha görsem selam vermem pislikk
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Tövbe tövbe bu ne böyle 
tarafından
Pislik kadın ya vallahi şaşırttı beni
(2,826 puan) tarafından
Ay yemin ederim ilk defa böyle birşey okudum duydum gördüm ben olsam tepkimi gösterir her yerden engellerdim resmen peygamberi ve Allah'ı yok saymış
tarafından
Heryerden sildim bidaha asla yüzüne bakmam pislikk
(2,826 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım bunun gibiler insanı dinden imandan çıkarır
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Allah kahretsin bunları söylemeye dilim varmıyor acıkca belırtmıs ne demek istediğini
tarafından
Vallahi pislik kadın ya ilk anlam veremedim şok oldum bu nedir ya
(1,496 puan) tarafından
Sil gitsin tobeler olsun
0 oy
(231 puan) tarafından
Komşunuz alevi diyor kendine de ateist aslında belli ki. Tövbe haşa dinin peygamberlerin yalan olduğunu söylemiş küçük beyniyle.  Gerçek Aleviler normalde sünnilerden farklı değildir ibadet noktasında ama günümüzde çoğu ateist. Böyle şeyleri okumak da kalbe iyi gelmez sinirinizi de bozar, silmeniz en iyisi doğru düşünmüşsünüz. 
tarafından
Vallahi hemen sildim bidaha gorsemde selam vermem pislik kadın ya anlayamadım ben ilk baş
0 oy
tarafından

Tövbe estağfurullah artık iyice şaşırmışlar rabbim sonumuzu hayreylesin inşallah :angry:

tarafından
İnşallah bacım vallahi çok şaşırdım ya
0 oy
(201 puan) tarafından
Ben de aleviyim bunun alevilikle alakasi yok canim ateist bu 
tarafından
Allah kahretsin onu pislik ya
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Keske atmasaydin da okumasaydim bnde terbiyesiz ne biçim insanlar var yaa
tarafından
Kusura.bakma bende anlam veremedim o yüzden şaşırdım sormak istedim
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bence senin komşun alevi değil ateist canım alevilikte böyle bir düşünce kesinlikle yok
tarafından
Bende şuan onu anladım ilk baş anlam veremedim ama Allah'ın belası sildim.hemen heryerden
(3,832 puan) tarafından
Boşver uzak dur öyle insanlardan
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Muhtemelen deist falan o tanri yoktur dunya kendiliginden olusmustur diyen kesim.. 

Bemcede iliskini kes cnm şok oldum düşünceye bak.
tarafından
Bende şok oldum inan . Allah'ın belasi
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Bu Alevi değil Ateist yani hiç bir inanca sahip değil Tanrı(Allah) diye birşeyin olmadığını ve bizim peygamber bildiğimiz insanların bunu uydurduğunu yani onlarında peygamber olmadığını anlatmak istemiş.. Bu da Alevi değil Ateist olduğunu gösterir.. 

Ben olsam uzak dururdum çünkü dini bilgim bu türde ki insanları etkim altına alacak güçte değil ve onun konuştuklarına cvb veremezsem o beni etkilemeye çalışabilir buna yol açmamak adına uzak dururdum..
tarafından
Vallahi bilmiyordum bunun bu demek olduğunu çok şaşırdım Allah'ın brlasi böyle insanda çıktı karşıma pislik . Sildim hemen heryerden
0 oy
(4,558 puan) tarafından
Canım bu komsun alevi falan değil inan buna resmen ataist 
tarafından
Allah'ın belasi piss sildim hemen bacım engelledim her yerden
(4,558 puan) tarafından
Sil canim silli benim peygamberime dil uzatanin dili kopsun insaallah
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Yarebi tövbe tövbe estağfirullah keske hiç okumasaydim
tarafından
Kız bende şok oldum bu kadın bide benim annemin cenazesine geldi kuranlarina geldi başında basortuyle tövbe estfrullah ya pislikk
(1,018 puan) tarafından
Iste oyle yapip yavas yavas insanlarida dinden yoldan cikarmaya calisiyor canim allah muhafaza ben bidaha  konusma onunla allah etmesin cocuklarin aklina bile girer boyleleri
tarafından
Ay Allah korusun ya hemen sildim engelledim başımdan kaynar sular döküldü bu nedir ya
(1,018 puan) tarafından
Iyi yaptin bi daha görüşme boylelerinde uzak durman gerek  verilmiş sadakan var canim en azında nasil biri olduğunu anladin
0 oy
(191 puan) tarafından
Tövbe tövbe ben günaha girdim burda okurken
tarafından
Kaldiricam hemen kusura bakma bacım bende anlamadım o yüzden sormak istedim
0 oy
(580 puan) tarafından
Benim de var alevi hiristiyan Yahudi farklı dinlere mezhep lere sahip arkadaşlarım yurtdışındayım olması normal ve hiç biriyle ne din sohbeti ne de siyaset muhabbeti asla yapmam onlarda bana onların dini kendine benim dinim bana. Arkadaşla komşuyla dostla din ve siyaset yapmayın bu konulara girmeyin.
tarafından
Zaten girmedim sasirdim sadece bu kadının alevi olduğunu biliyordum baksana baya ateistmis . Bide benim annemin cenazesine geldi başında basortuyle kuranlarina geldi hep
(580 puan) tarafından
Yaşlıysa ne paylaştığını kendi de bilmiyordur. Benim resimden anladığım dünya yanıyor 3 büyük din oturmuş yani halk seyrediyor diye anladım. Bu resimden herkez ateist ****** olduğunu nasıl çıkarttı.
tarafından
Bilinçsiz yazdığını sanmiyorum
Yorumların birine bunu yazmış kadın bak ;

Hem Tanrı’ya sonsuz yetenekler yüklüyorsunuz,hem de bir insanın(peygamberin) yardımına muhtaç kılıyorsunuz.

Bu yorumu yazmış bu resmi paylaşan kadın
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Dünya yanıyor 3 büyük  din sessiz kalıyor demek istemiş herhalde 

Ama peygamberleri karikaturlestirmek olmamış 
tarafından
Baya ateistim demiş bende şimdi anladım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
10 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy