Kızlar siz evlenmeden önce kadın doğum doktoruna gider miydiniz. Benim adetlerim düzensiz ağrılıydı bir yumurtalık kistliydi. Evlendikten sonra hepsi patladı ama. 18 yaşımda gitmişti evlenmeden 6 ay önce falandı ultrason ile rahim yumurtalıklar muayenesi yapmıştı
Adet düzensizliği için gitmiştim
Evlenmeden önce daha çok gidiyordum
Bende de çikolata kisti vardı giderek büyüyen ve hiç geçmeyen yıllardır ama ameliyat da olamıyordum çünkü yumurtalık rezervim epeyce bir düşüktü hiç çocuğum.olmadigi için ameliyat da uygun görmedi doktor sonra evlendim evlendikten 2-3 ay sonra tekrar gitmeye devam ettim yumurta sayım daha da düşmüştü doktor tüp bebek tedavisine yönlendirmek istedi sonra bıraktım hiç gitmedim eşimle zaten başından beri korunmuyorduk o kadar çok gittim ki doktora hepsi aynı şeyi söyledi bebek beklentimde yoktu daha evlenmeden önceden beri evlendikten sonra da umutsuz vakaya çıkınca bıraktım doktora gitmeyi de herşeyi oluruna bıraktım eşimde beklemiyordu çünkü yumurta sayım yok denecek kadar azdı ama aynı ay içinde hamile olduğumu öğrendim mucizevi bir şekilde şuan 35 haftalık hamileyim kızımı bekliyoruz sabırsızlıkla ve hayırlısı ile
1,493,308 soru
24,399,381 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın