0 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Almak istiyorum öneriniz var mı? Nelere dikkat etmeliyim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Birgün bende acarım böyle post inşallah amin :angel:

(135,708 puan) tarafından
bende istiyom
tarafından
Herkese nasip etsin rabbim
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bekleyim bende burada
0 oy
(769 puan) tarafından

Allahım sen konuyu biliyosun amin :D:angel:

tarafından
İsteyen herkese versin rabbim
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Benimde olur mu ki birgün:D
tarafından
İnşallah olur kuzum
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Roborock s5max kuallnıyorum çok memnunum süpürme ve silme özelliği var 2 ayrı evi haritalama yapılabiliyor tüm ev, oda ve bölge olarak seçebiliyorsun her odayı hangi güçte silip süpüreceğini ayarlayabiliyorsun ben haritalama yaptığım gün temizlik yapmıştım akşam haritalama yaparken süpürme de yapıyor çıkan toza inanamadım ben bu evi nasıl temizlemişim dedim gerçekten çekim gücü çok güzel temizliği bitirince şarj yuvasına dönerken bildirim gönderiyor telefonunuza 
(3,143 puan) tarafından
Peki sesi nasıl,çok sesli mi
(2,593 puan) tarafından
çok değil akşamları oğlum uyurken açıyorum ve duymuyor sesini yani normal süpürgeden baya az
(3,143 puan) tarafından
Sag ol canım
tarafından
Benim aklımdada aynı süpürge vardı genede bi sormak istedim evim dubleks alt üst ayrı ayrı mı haritalandırcam nasıl olcak
(2,593 puan) tarafından
Evet canım ayrı ayrı haritalama yapıcaksın biz kayınvalidemin evini de haritaladık sadece şarj istasyonunu taşıman lazım bir katı bitirince üste çıkamaz veya aşağı inemez diye
0 oy
(135,708 puan) tarafından
allah im banada nasip et
tarafından
Amin herkesin olsn inşallah
0 oy
tarafından
Kesinlikle ihlas acura al derim diğer kendi süpüren robotlar yüzeysel yapiyor özelliklerine bak dedigimin anlarsın canim
tarafından
Bakıcam canım şimdi teşekkürler ne kdra aldın
(57 puan) tarafından
Ihlas bendede var. Sahane supuruyor
tarafından
Peşin 6 bine aldım canım şuan sanırım 7 buçuk olmuş kesinlikle özelliklerine bak halıyı yeri döverek süpürüyor ion teknolojisi var hava da ki tozu içeriye çekiyor petek temizleme koltuk halı yıkama eve parfüm salma özelliği lavoba açma özelliği evi soğutma bir sürü ozelligi var ve evden çıkan toza asla inanmicaksin ben burda mı oturmusum diceksin tavsiye ederim
tarafından
Ama senin dediğin normal süpürge dimi canım ben kendi süpüren robotlardan istiyorum evim dubleks cok zorlanıyorm bebegımde var o yuzden yoksa normal süpürgem var
tarafından
Normal ama bununla 1 hafta süpürmen yetiyor bende çok araştırdım ama kendi kendine süpüren robotlar yüzeysel tozu alıyor canım derinlemesine değil yani üstün körü

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsena (6 puan) tarafından soruldu

411,595 soru

12,390,532 cevap

43,763 kullanıcı

Kategoriler

...