0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün gece eşimin yengesini rüyamda gördüm  rüyamda bu kadın sana büyü yapmış gözü hiç iyi deil diolardı yengeside hurafe şeylere pek inanan biri sonra òglen oldu yengesi aradı seni rüyamda gördüm kavga edioduk hastamısın biseyinmi var dedi yok dedim hayır olsun dedim ben ona rüyamı anlatmadım dedi hamilesin bisey oldu sandım dedi sonra aradan 10dk gecti 14 aylık oglum emzirdim ayaga kalktı birden karnıma sert sekilde düştü bildiginiz otirdu  cok korktum  belim agrıdı dr aradım kontrole gittim  allahtan bisey olmamişti esime anlattım yengemin gozü deger dedi dünkü yasadigim korku  anlatamam  neyin nesiydi anlamadım kadın hastamisin biseymi oldu die ısrarla söylemesi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözü değer de canım seni görüp de nazar etmemis ki oğlunun karnına oturmasıyla ne ilgisi var 
tarafından
Sürekli beraberiz hergün   bana cocukla iyi evin temiz iyi bakıyon güzel cocukların oluyo der hep bide sürekli hurafe şeyler varsa anlatır hamileyim rüyalarıma girer inanmiom dedikce şurda şu olmuş şunun başına bu gelmiş dün kendide ben anlattıktan sonra oldu kötü rüya anlatılmaz dedi
tarafından
E görüşme sende canım her başına geleni nazara bağlamak da saçma sonuçta çocuk bu oturur karnına yani bununla yengen ne alaka
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Alaka kuramayan ben 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,730 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,322 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde medvey (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 508 göst.
0 oy
2 cevap 233 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Defneayaz (609 puan) tarafından soruldu

411,781 soru

12,396,146 cevap

44,169 kullanıcı

Kategoriler