0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Hayatımı mahf eden adamla. Bi ömür geçirmek zor. Dün onun başka siteler indirip başka kadınlarla konuştuğunu öğrendim. Sadece iki gün ewde değildim oda keyfimden değildi, daha öncede vardı Bi sürü vuuukuatları. Annem oturup susmam bekledi Ha eğer oturmuyorsam çocukalrımı bırakıp gitmemi söyledi oğlum o zmaan 3 aylık'tı, bende susup bekledim bana yeminler verdi taki düne kadar öncesinde yine hep imde şüphe vardı ama kondurmak istemedim dedim, açıkçası söylim kaldıramam diye düşündüm. Tlfonu dün geçmişine bakarken bu sitelere girmiş ve Bi siteden engel yemiş, bende bunu indirdim ve karşıma bunlar çıktı. Dün yatıyordı çağırdım bunlar ne diye ne saçmalıyorsun diyip uyudu geri. Sabah işe gitti dedim akşam gel eşyalarını al defol git hayatımdan needen sordu, tlfonuna bak sana bilmen için ekran kaydı bıraktım. Sabahtan msj atmış yemln ederim şeytana uydum falan. İnanmıyorum ki onun yeminlerine. Gerçekten şuan ne yapıcağımı bilemiyorum onun ailesine söylesem. Bişey yapmazlar kaynanam geçen gün erkeklerin hakkı var karıların üstüne eş getirmeye. Bunu diyen bir insandan ne beklenir ki. Ailem desen aynı şeyi diyicek annem benim gururum yokmu ben kadınım kadın en ömemliside anne oldum . Onlara da diyemicem siz diyin bana akıl verin ne yapayım? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun bacım 
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Al çocuklarını git annene çocukları evden atacak değil ya madem bu kadar nefret edyosun eşinden ki haklısın 
(12 puan) tarafından
Sen olsan nefret etmezmisin
(2,336 puan) tarafından
Ederim haklısın yeni evliyken başıma geldi çok yoğun calisyodum pek bsey olmuyodu aramızda yakaladım aynı böyle yabancı kadınların olduğu falan yeminler etti yapmicam diye bı daha olmadı ama hiç unutamıyorum hala içimde bir yara
0 oy
(352 puan) tarafından
Bunu ne zaman fark ettin yani ne zaman yapmaya başladı 
(12 puan) tarafından
Ewlendiğim iz günden beri yapıyormuş
(352 puan) tarafından
En başından beri yapılıyorsa zaten bu kabul edilecek bir şey deil keşke erken farketseydin sonradan olsaydı düzelirdi belkl dicektim ama en baştan beri varmış
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Konuşun. Sakin bi ses tonuyla bunca yılın yorgunluğu bıkkınlığı, görüp görmemezlikten gelmeleri vs vs artık kaldıramayacağınızı, saygıyla herkesin yoluna gitmesi gerektiğini anlatın hazır hissedince.

Eğer ayrılmak istiyorsanız tabi. Karşı tarafın ailesine anlatmak çözüm mü bilmiyorum. Ne kadar da kötü olsa insan evladını savunur. 
(12 puan) tarafından
Cnm kaç defa yaptı ne yapıcağımı bilemiyorum
0 oy
tarafından

Cok uzuldum kuzum.

Allah yardimcin olsun ama anlayamadigim tek nokta onceden de vukuatlari olmus ve surekli boyle devam eden birinden neden cocuk yapip o cocugun da hayatini kararttin ?
(12 puan) tarafından
Ahhh cnm istemiyordum kızım büyüktü zaten çocuk istemedim ama oğlumda RABBİM verdi
0 oy
(65 puan) tarafından
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.kimseye muhtaç değilsin ne ailene ne kocana. Çalışıp çocuğuna bakarsın ki o da bakmak zorunda essek gibi

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 523 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
46 cevap 2,450 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde RaHiME_91 (2,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 444 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde .Leman. (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 345 göst.
21 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,406,046 cevap

44,615 kullanıcı

Kategoriler

...