0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dünde paylaşmıştm bazı arkadaşlar yanlış anladı gorumcelik yapma falan diye ama neyse . Yine sinirlerim bozuldu buraya içimi dökücem . Bugün gelinimizle konuştum ne zaman Ekim'de mi geleceksiniz dedim belli değil sen kimden duydun dedi bende ne bilim babamdan duydum herhalde dedim babamdan duymuştum zaten . Anneme bunu dedim niye öyle dedin onun bir şeyden haberi yok baban ayarladı gelecekleri zamanı simdi kardeşine kavga çıkarır dedi . Nerden bilim anne karısı biliyordur ne zaman geleceklerini sandım dedim . Bizim ayarladığımizi ortaya çıkarmışsn işte falan bnaa baya patladı . Burda suçlu ben miyim kızlar Allah aşkına yaaa . Bundan somra öğrendiğim şey kim olursa olsun bildiğim şeyi de dememek olucak bilmiyorum dicem . Kardeşime de kızıyor um artık önce bı otur karınla konuş demi . Yine ben suçlu çıktım . Gorumcelik yapmışsn diyecekler gelmesin lütfen ben tek kardeşim değil herkes hakkında kötü bı şey aklımdan bile geçirmem yani. Allah herkesin kalbine göre veriyor çünkü bunu biliyorum. Artık hepsini Allah'a havale ettim . 

4 Cevaplar

+1 oy
(12,762 puan) tarafından
Yani annenler k bakma 3 kagitlik yapıp alttan is yapiyolar gelinlerin arkasindan belki gonlu olmayacak gelmeyecek mecbur birakiyorlar yads esi ile gidek gitmeyek diye kavga edecekler sirf annenler ayarladi diye 

Senin soylemen mi kabahat olmuş basta onların dememesi icguzarlik

Neyse madem oyle sende bosver kimseye bilsen bile bilmiyorum de
tarafından
Walla öyle yapmışlar canım ben nerden bilim öyle olduğunu bnaa da Ekim'de gelecekler dediler. Şimdi ben bunu babamdan duydum deyince sorun oldu
 . Madem öyle ayarlamayın ayarlıyolarsa kardeşimle kardeşim eşine desin yani al birini vur ötekini canım sıkıldı yine eşimde herşeyi duydu ondan da utandım zaten . Annemler niye böyle yapıyor diyor o da artık napım yaaa duydu bı kere
(12,762 puan) tarafından
Anan laf edince acik acik de sizin yaptığınız icguzarlik kiza demeden is yapıyonuz allahta boyle konusturuyo diyecen madem gizli sana da demeseler di belkide sevindin gelecekler diye kendini ona gore ayarlarsin
tarafından
Annem durmuş sana da bı şey denmeyecekmiş burdan bunu anladım diyor. Hayır hem ailem hem kardeşim suçlu ben ortaya çıkardım diye suç bana kaldı . Ama nerden bilebilirdim ki bunların gizli ayarladığını. Kardeşimin eşine demedigini valla bıktım yaaa
(12,762 puan) tarafından
İyi deme bi daha diyeydin
-Reklam-
+1 oy
(704 puan) tarafından
Madem kavga çıksın istemiyorlar annenle baban ne diye gelecekleri tarihe karışıyorlar. Detaylı anlatmamişsin pek bişey anlamadım ama gelinin haberi olmadan iş mi yapılır
tarafından
Kuzum detaylı hiç bı şey demedim kimden duydun sen Ekim'de gelecegimizi dedi bende babamdan duydum herhalde dedim. Daha biz konuşmadık da dedi eşiyle konuşmamışlar. Aileme de kızdım kardeşime de kızdım ama beni anlayan yok ben niye babamdan duydum demişim . Annem birde diyorki senin kocan sana demeden ailesine dese kavga etmez misin diye..ederim evet önce benimle konuşsun hatalı kardeşim diyorum . O da öyle demiyor işte napacan diyor . Demiyorsa işte evdeki huzursuzluğa da katlanacak napim.simdi ben
(704 puan) tarafından
Bugün açtığın postuda gördüm bir öncekinide gördüm. Olayların fazla içindesin ve bence farkında olmadan da görümcelik yapiyorsun. Elini eteğini cek biraz köşende kal. Nasılsın iyi misin bu kadar
Sen isteyerek veya istemeyerek insanların huzurunu kaçırmış oluyorsun. Ha bugün açtığın post içinde midem bulandı. Ama kalkıp geçmişi gün yüzüne çıkarmak sadece insanların yuvasını yıkar. Kendini masum görüyorsun ama değilsin. Senin öz kardeşin lanet biriyse sen öyle olmak zorunda değilsin. Ya geçmişte sesini cikaracaktin ya da şimdi yuva kurmuş insanın yuvasını yikmayacaksin
0 oy
tarafından
Nerden bilecen bacım ya en masumu sensin bu olayda 
tarafından
Walla birşeyden haberim yok . Normal konuşma arasında sordum laf olsun diye. Ailemin bana çıkışmasına artık dayanamıyorum gerçekten.
tarafından
Bırak ya ne halleri varsa görsünler tmm gelinlerine değer versinler ama sana bunu yapmaya hakları yok bir de madem gizli kalmasını istiyor sana da deseydiler söyleme ağzından kaçırma diye sen müneccim misin nerden bileceksin
tarafından
Birde bu konuyu konuşalı bir ay oldu aylar önce ayarlamışlar . Nerden bilebilirdim ki gelinin haberinin olmadığını . Ekim geliyor diye sordum. O senin ağzını araamis sende hemen dökülmüşsun diyor. Tamam gelin kizarsa haklı yani ama kardeşim desin ailem gizli ayarlamasn ama suç bana kaldı. Geçim bozdum yani  ailemin deyimiyle :/
tarafından
Tövbe tövbe bacım sen ne takıyorsun bunları ya boşver
0 oy
tarafından
Annelerin derdi ne gerçekten anlamıyorum. Onlar ayarladı diye kavga çıkaracağından korkuyosa sana patlamak yerine ayarlamasın. Herkesin ailesi var aklı var. Milletin yerine karar almasın o zaman. Bu konuda baya bunalttı seni, senin yerinde olsam birazcık aramayip tavır yapardım
tarafından
Walla artık bende anlayamıyorum. Hepside birbirine uygun gerçekten gizli ayarlıyolar kardesimde içinde sonra suçlu ben oluyorum ortaya çıktı diye . Walla bunaltti canım yıldım artık. Bana gelirler gelinden saklarlar. Ben aileme giderim onu demezler. Bebeğim olucak çok şey aldım Allah var ilk bebeğimi kaybettim tabikide bunda üstüne çok düşüyoruz ve herşeyi olsun en iyisi olsun diye yapıyoruz eşimle . Aman onu gelin duymasn . Hayır duysun yani napayım herşeyi saklıyorlar. Sizde abarttınz diyorlar hani ilk çocuğunu kaybetti çok görmemek lazım demek yerine moral bozuyorlar .

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 504 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Almila ahmet (521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 928 göst.