0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Normal doğum yaptım ve dikiş atılırken çok çok acı hissettim sancı çekmekten felan korkum yok ama bu dikiş atma olayından aşırı ürperiyorum ikinci çocuğu bu yüzden aklıma hiç koymuyorum acaba ikinci doğum daha mı kolay olur dikiş atilmadan kurtulan oldu mu ikinci doğumda

6 Cevaplar

0 oy
(4,910 puan) tarafından
Ben varım cnm. İlkinde yarım saat diktiler 1yıl ıyılesmedı dıkıslerım cok agrılıydı oturup kalkamıyordm devlette oldu dogumum. 2.ozelde yaptım dıkıssız kesısız cok rahat bı dogum oldu cok şükür, Dr masaj yaparak acılmayı sagladı hıc dıkısım olmadı bebege mudahele etmedi kendim cabaladm. Dogum sonrası 5 gun bıle yatmadım ayakta gecırdım masallah. Doktoruna baglı birazda, bilseydim bu kadar kolay olacagını bu Dr arar bulurdum. İlkinde neler cektım neler
tarafından
Valla canımdan can gitti ölmek gibi biseydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk çok zordu 2 üç dikiş bile olmadı baya rahattım ağrı sızı yoktu şükür özele gitmiştim
tarafından
Valla korkuyorum inşallah ikinci doğum da kesisiz kurtulurum
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(45,036 puan) tarafından
İlkte çok dikisim oldu ama ikinci doğumum çok kolaydı 3 tane dikisim oldu çok fazla kesi olmadı demişti doktor ilk doğum berbattı ama
tarafından
Uyusmadan dikise başladı hemşire canımdan can gitti korkusunu hala taşıyorum
0 oy
(780 puan) tarafından
Canm yapina bağlı bişey benim arkadaşım ikinci üçüncü doğumda ne dikis ne kesi öylece doğum yaptı bi arkadaşımda ilk dgumunda dikişsiz doğum yaptı ama ben iki doğumumda da aşırı dikişle doğum yaptım doktor bana damarlarin catliyo senin doğumda dedi yapıyla alakalı dediğim gibi birazda bebeğin iriliğine iki arkadaşın bebeklerinde 2.5 kilo arasiydi benimkiler 3800 4 kiloydu
tarafından
Bebeğim 3.500 doğdu yarım saat dikiş attılar ve hiç uyuşma yaşamadım öldüm öldüm dirildim resmen
(780 puan) tarafından
Bu hissi biliyorum canm iç dış 30 kusur dikişle doğum yaptm ikisinde de rabbim yardimcin olsun canm insalalh ikinci de olmaz
0 oy
(785 puan) tarafından
Kuzum beni ilkte kestiler ama dikerken iğne yaptıkları halde hiç uyusmadim hep hissettim bende sen gibi dikisten çok korkuyordum ikincide kesmediler kendi çok az yırtıldı sadece dört dikiş attılar her dikiş aticaklari yere minik minik iğne yaptılar gayet güzel uyuştu hiç hissetmedim yani korktuğum gibi olmadı şimdi üçüncüye gebeyim inşallah bundada acımaz dikişler
tarafından
Hiç uyuşmam olmadı yarım saat 40 dakika diktiler korkusunu hala taşıyorum
(785 puan) tarafından
İşte benimde ilkte öyle oldu benimde yarım saat sürdü dikmeleri ama doğumdan daha zordu ama ikincide öyle olmadı çok şükür
0 oy
(3,626 puan) tarafından
1 tane doğum yaptım özelde 3 4 dikişim vardı ama dikiş.atılırken bayılmışım hiç bişey hissetmedim uyandığımda odaya yeni geliyordum. Herkesten dikiş atılırken acı olayını sonradan duydum Allahtan hissetmemiştim artık ne iğnesi yaptılarsa iyi ki yapmışlar
tarafından
Bide bacaklarını tut demelerimi yook mu zaten uyusmayi beklemediler yarım saat kırk dakika ölüm le kalım arasında gittim geldim
(3,626 puan) tarafından
Hadi ya ben de çok şükür olmadı öyle bişey inşallah ikincide de olmaz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 266 göst.
0 oy
27 cevap 418 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 286 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu

410,128 soru

12,331,605 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...