+1 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1 sınıfa gidiyo oğlum dün kız arkadaşının gözlüğünü yere atmış uyarın dedi kadın yaaa neden böyle yapıyo anlamıyorum gelince güzelce konuşacam her zamanda konuşuyorum aslında çok canım sıkıldı yaaa :(

12 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Çocuklar arasında oluyor böyle şeyler canını sıkma 
tarafından
Kız kadın diyo bide yeni ameliyat oldu ağlıyo benim arkadaşım yok dedi diyo bana :(
(4,697 puan) tarafından
Sınıf annesi uyarıp oğlunun bunun yanlış olduğunu anlatmalıydı ailelere niye yansıyor onlar çocuk yani
tarafından
Bende bilmiyorum ki kuralları da bilmiyorum aslında
(231 puan) tarafından
Artık aileler çok hassas siz benim çocuğuma bir şey diyemezsiniz ben uyarırım gerekirse diye kızabilirler o yüzden annesine söylemiştir muhtemelen :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç sene sınıf anneliği yaptım onun ne haddine acaba seni arayıp uyar demek bu öğretmenin işi sınıf annesinin değil canım keşke ağzının payını verseydin 
tarafından
Bende ona dedim benim pek kırıcı tarafım yok aslında hani anlıyorum sizi ancak benim oğlum zaten pek konuşamıyo derdini anlatmakda güçlük çekiyo falan kadın tatlı dilli birisi ama tabi bilemiyorum
tarafından
Kuzum milletin lafına bakıp çocuğuna kızma ne oldu neden attı bilemeyiz belki tahrik etti senin oğlanı sınıflarda çok vakit geçirdim o kadar yanlış anlama oluyor ki ama evdeki annelerin bundan haberi olmuyor
tarafından
Yok canım neden kızayım kızmam öyle ben
0 oy
tarafından

Kiz olur oyle dertlenme hemen uyum sureci suan bende bigun sinifa bi girdim oglum oglanin ustunde dovuyodu ana cocuklar kavga ediyo ayiriyim dedim bebeyi bi kaldirdim benim oglan :D

tarafından
Ahahaaa tövbe estağfurullah sana çekmişdir süpürgesiz cadı :=)
tarafından
Ahahha kiz yok suan beyfendi iste alisma surecinde cozurtuyolar bebeler kafayi takma hem sinif annesine ne bokk oluyoda seni ariyo ogretmenin isi o sinif anneleri bana bisi diyemiyodu haddini bildirdikten sonra
0 oy
tarafından
Kendi çocuğu senin çocuğa ne yaptı da attı acaba .
tarafından
Ne dedin tam olarak karşı tarafa
tarafından
Rahime sen kibar konusmussundur beee hic tarzim deelsin :)
tarafından
Bence de  . Ağzının payını verseymis keşke .
tarafından
Ahahaa susun be dedim işde tamam konuşurum ben ama onlar çocuk yani alışırlar zamanla
tarafından
İste rahimeden beklenen hareket pisiriklik yapma bazi sinif annelerinin havasindan gecilmiyo sanirsin baskan karisi :)
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Sen demedin sonuçta yavrum git arkadaşinin gözlüğünü yere at diye konus güzel bir dille bir şey olmaz canım
tarafından
Kızz tamam hırçın bir yapısı var zaten de nedenini soracam gelince bende merak ediyorum neden yaptı diye
0 oy
(1,928 puan) tarafından

Benim kizimda ana okilna gidiyor heo şikayet geliyor ya kucuk yaş gurubu bkde gecen arkadsiyla carpismilar visey olmus pis çocuk demis benim ki kiz da mina ban boyle dedi ben artik okula gitmek istemiyorum diyormus annesi aradi ozur dilediler birbirilerinden kuslukleride bi tuhaf :D

tarafından
Ahahaaa yaaa sorma bana bi anlatışı var sorma gitsin
0 oy
(181 puan) tarafından
Okulda böyle şeyler olur benim oğlumun su matarasını 3 tane kız sınıf arkadaşları kaçırmışlar kızların tuvaletine koymuşlar oğlumda kız tuvaletine girip alamamış ağlamış  dili yok aşırı yumuşak sakin çocuk  öğretmenede söyleyememiş öyle kaldı yeni aldım kimseye de bişey demedim sonuçta onu yapanda çocuklar ne diycen 

Genelde okullarda sessiz sakin çocuklar diğer arkadaşları tarafından ezilirler dalga geçer döverler bile keşke benimkisi de hareketli kendini savunabilen bir çocuk olsaydı evde benim gözümün önünde ablamın kızı oğlumla aynı yaşta oyuncağını bana vermedi diye oğlumun yüzüne tokat attı benimkisi ne tepki verir ne bağırır anca sessizce ağladı üzülüyorum bu çocuğu bir spor alanına versem biraz açılırmı 
tarafından
Bence biran önce ver benim gibi pişman olma sonradan. Benim oğlumda hep öyleydi sonradan dedim oğlum tamam kimseyle kavga etme ama susma seni iter kakarsa sende kız ona dedim çocuk kız dememi döv anlamış olsa gerek ahahaaa :=)
0 oy
(231 puan) tarafından
Çocuklar arasında olur üzülmeyin önce sorun bi neler oldu değişik bir şeyler oldu mu/ çok mutlu eden/ çok kızdıran şeyelr oldu mu gibi. Belki kendi anlatır sohbet içinde :)
tarafından
Soracam bugün neler oldu diye bana mutlaka anlatmaya çalışır
(231 puan) tarafından
Evet evet siz bilmiyor gibi bir sorup oraya doğru yönlendirmeye çalışın daha iyi olur direkt sorarsanız suçlanmış hisseder belki yazık minicik daha :)
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Bu iş sanki sınıf annesinin işi değil de öğretmenin işi gibi öğretmenin konuşması gerekiyor çocukla siz ne kadar konuşsanız da öğretmenin konuştuğu kadar etkili olmaz
tarafından
Sınıf annesine dedim zaten bugün de aynısını mı yapmış kıza bi sorun gerekirse öğretmenle konuşurum ben diye söyledim
0 oy
tarafından
Sınıf annesini niye ariyor ki. Öğretmen seni araması gerekiyor tamam coxug
tarafından
Bende bilmiyorum ki anlamadım öğretmene diycem bende bugün
tarafından
Canım kızım düştü o an yorum gitmiş yarım yamalak yazı oldu kusura bakma.
tarafından
Yok canım olur öyle geçmiş olsun
tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Bu konuda sizi sınıf annesi değil gerekiyorsa öğretmen aramalıydı 
tarafından
Bilmiyorum ki eşime dedim öğretmene söyle bunu mutlaka diye tamam dedi
0 oy
tarafından
Çocuklarda kalabalık ortamlarda bi one çıkma çabası olur canım bunu bazısı çok konuşarak çok soru sorarak yapar bazısı böyle yaramazlık yapar bazısı sürekli ağlar mutlaka konuş uyar öğretmenin hepsine eşit davrandığını eşit sevgi ve ilgi gösterdiğini vs anlat daha yeni başladı okul zamanla alışacaktır merak etme benimkide ana sınıfına başladı arkadaşının biri bir diğerini ısırmış dün mesela yapıyorlar böyle şeyler yani 
tarafından
Tabikide olacak bunlar zaten kızda beni sevmiyolar demiş annesine oda onun için ağlıyormuş :=)
tarafından
Çocuk işte ya ")

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,434 göst.
5 Kasım 2023 Aile kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 517 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu