0 oy
569 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Elimde bir çuvala yakın un var ne yapabilirim ya 

Makarna kestim erişte yani hergun kek poğaça yapıyorum bozulup gidecek başka ne yapabilirim. Börek demeyin acamiyorum çünkü 

32 Cevaplar

0 oy
(12,850 puan) tarafından
Varsa çevrende konu komşu ya verebilirsin 
tarafından
Tanımam kimseyi ama olmadı bakcaz bozulmasındansa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Börek açabilecek kimse yokmu yakininda yardım etse 

Poğaça lahmacun falan yap buzluğa at donra çıkarır yersiniz 
tarafından
Buzluk hamurisi doldu canım ya
0 oy
(714 puan) tarafından
Dolapta yer varsa dolaba koy hiçbir şeycik olmuyor eşim fırıncı ordan bileyrum o koyar hep çok un varsa hele yaz ayında 
tarafından
Yok kuzum dolapta yer ne buzlukta ne aşağıda hep yapıp attım beş kiloya kadar leğene koydum dolaba attım kalanı dışarda bulcaz bir yolunu ya napalim ziyan olmasin yazık
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Yorumlarda okudum da şimdi sıcakta durdugu için  bozulmaya başlamıştır o  canım ince elekten geçir serin yerde tut. Biz  kaynanamgille 25 30 kg falan alıyoruz serin yerde kıştan yaza kadar yiyoruz hiçbir şey olmuyor.
tarafından
Evet normalde bozulmaz ama sıcakta kaldı canım ya hep yapacağım zaman eliyorum zaten gerçi havalarda serinledi de kimlere tepelim olmazsa yerde yok ya bakalım kaldı başıma ya
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Tarhana yapabilirsin tam şuan yapiliyor kis icin. 2 gun oldu ben yuğurdum suan taşma aşamasinda.
tarafından
Annem bizede yapti ona götürdüm baya un
0 oy
tarafından
Bi fırına götür ekmek yogursunlar s nde emeğinin karşılığı verirsin olmz mı
tarafından
Evet canım bir arkadaş daha demiş onu sorcam fırına ya gerekirse yapıp ekmek durumu olmayanlara versinler napem
tarafından
Güzel bir dusunce olarak geldi aklıma üstüne de Yaman dan hediye diye yazdirsan poşetlere ne güzel olur
0 oy
tarafından
Ver yavrum bana açma yapayım sana :)) 
tarafından
Genelde her sabah yapıyorum obez oldum yiye yiye :D
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ben 1 sene kullanıyorum 1 çuvalı bazen geçiyor sıcak yerde mı durdu acaba 
tarafından
Evet ya muftakta durdu sıcakta boceklenmeye başlamış
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Konu  komşu  ver canım   kötü  olmadan 
tarafından
Kimseyi de tanimiom ki versem kim alır bilemedim keşke olsa bir an önce elimden çıksa
0 oy
tarafından
Gözlwme yap canm yağlı ekmek  ekmek yapabilirsin buzlukta yerin varsa yap buzluga at
tarafından
Buzluk dolu hamurisiyle ya boceklenmeue durmuş artık
tarafından
Hayrına birine ver ozaman kuzum
0 oy
(762 puan) tarafından
Bozulmyan kahve yanı kucuk kurabiye yapabilirsiniz 
tarafından
Onuda yapayım kavanozlara katayim bari napem
0 oy
tarafından

Kız kek borek yapta bize de yolla:D yufka ekmek yapabilirsin tek başina zor ama aklima o geldi

tarafından
Canım buzluk doldu hamirisi yaptim attım hep ya başıma kaldı bir dünya un :D
tarafından
Bizde pek hamur işi yapmiyoruz kepek ekmek falna aliyoruz marketten annemgilde koyden yollamisti yarim cuval dagittim valla komsulara kendime az bisey ayirdim
tarafından
Komşu da tanımıyorum ki vereyim yap yap bitmiyor az da değil ya olmadı fırına vercem alırsa ekmek yapıp fakirlere versinler bedavadan napayım
tarafından
Firina vee canim dogru

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 105 göst.
4 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,543 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 36 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sadece sen (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.

412,735 soru

12,426,711 cevap

45,513 kullanıcı

Kategoriler

...