0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar daha öncede demiştim 14 günlük lohusayım. Dogumdan 2 gun öncede covit olmstum. Hastanede yattm cıktım. Simdi 2 yasında bir oglum ve 14 gunluk bir bebeğim var. Allahıma bin şükür iyiki varlar. Yalnız ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli içim daralıyor agkayasım geliyor sanki her an bana birsey olcakmş gibi hissediyorum. Sürekli tansiyon ölçüyorum bayılcak gibi hissediyorum kendimi. Elim kolum hic tutmuyor gibi hissediyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum cok tuhaf Bi ruh halindeyim. Ne yapmam gerekiyor cok daralıyorum :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,560 puan) tarafından
Cnm o lohusalıkta içini ferah tut ve bol bol meyve ye  yemek ye cnm 
(77 puan) tarafından
Canm istemiyor ama zorla yemeye calısıyorum canım
(2,560 puan) tarafından
Ye CNM öyle kendini toparlarsın
(77 puan) tarafından
Tamam canım sağol
-Reklam-
0 oy
(737 puan) tarafından
Yalnız kalma elindem geldiği kadar seninle sohbet edecek yoldaş olacak birileri olsun yanında yorgunluk stres korku hepsi üst üste gelmiş bitkin düşmüş sün kolayda değil normal ruh halin o yüzden çok kötü geçer inşllah dua et bolca için ferahlasın aklına kötü olumsuz şeyler getirmemeye çalış bebeğini sağsağlim almışsın kucağına tadını çıkar❤️
(77 puan) tarafından
Kovit oldum karantinam bitti 2 gün oluyor ama kimse gelmiyor maalesef yanıma yalnız kaldım :( bitek ailem var sükür onlar var. Evet canım cok sükür aldım  darısı bekleyen herkese olsun ♥️
(737 puan) tarafından
Oturduğun yerden bildiğin tüm duayı oku için inanılmaz rahat edecek emin ol allahım sana kolaylık güç küvet versin
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Insirah oku bol bol canim allah sikintini gidersin şu aralar bende öyleyim 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Lohusalıkta oluyor birde siz covid geçirmişsiniz onunda verdiği korku vardır bol bol dua okuyun su için meyve yiyin eğer açılacaksanız ağlayın rahatlayın cama balkona çıkıp derin nefes alın temiz havayı hissedin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 622 göst.
0 oy
6 cevap 234 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 788 göst.
30 Ocak 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu

412,026 soru

12,403,474 cevap

44,528 kullanıcı

Kategoriler

...