+1 oy
764 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
2 gün sonra sezaryan olacağım çok heycanli ve mutluyum bebegime kavusacagim için ama esimde aynı heycani ve mutlulugu göremiyorum oyuzden çok üzülüyorum sizce kucagina alınca farklı olurmu

23 Cevaplar

0 oy
(1,153 puan) tarafından
Ilk gebeligimde de öküz dü doğurdum görür görmez değişti hatta 40 im çıkana kadar kendi baktı her şeyi araştırdı etti vs ikinciye hamileyim yine öküz birde söylüyorum yani o da diyor ki kucağıma almadan bir şey hissetmiyroum yalandan gösteri yapamam diye bir yandan haklı ama bir yandan da sınır bozucu
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Eşimde öyle ben com heyecanlıyim eşimde tık yok bazen mutlu olmam için karnımı okşuyor öpüyor falan ama farkındayım mutlu olmam için yapıyo sonunda patladım dediği tek şey akşama kadar hareketlerini his eden içinde taşıyan sensin kucağıma almayana kokusunu çekmeyene kadar senin gibi his edemem dedi bundan sonra bidaha konuyu açmadım haklı çünkü ayrıca kızım gıcık biraz :)))) babası bakinca elini atınca ya da eşime atmak için video çekmeye çalışınca duruyor tık etmiyor doğru düzgün eşim tekmelerini his etmedi bile gün içinde de bir dk durmaz :) 50 gün kaldı Allah'ın izniyle o günü iple çekiyorum sevdiğim adamın kucağında ondan bir parça
0 oy
tarafından
Erkekler kucagına alınca yavrusunu o anda babalık duyguları agır basıyo. Bnmde esım oylrydı karnımı felan arada okşayıp konusuyodu karnımda ama bısy hıssedemıyorum dıyodu ta ki kucagına alana kadr suanda oyle bı bag varkı aralarında rabbım bozmasn ınsallah daım olsun cumlesınınkı ☺

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 595 göst.
0 oy
0 cevap 112 göst.
0 oy
31 cevap 1,417 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biranneadayi42 (13 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 318 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,873 soru

24,392,567 cevap

349,413 kullanıcı

...