+2 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anne baba ilişkisi gözü olursa gelecek nesil de öyle olur yok 

Anne baba kavga ediyor kadın adı sevmiyor adam kadını sevmiyor değer vermiyor gelecek nesilerde örnek buna 

Katılan olur olmayan olur biliyorum linclenmeye açık.bit post olduğunu da biliyorum ben 6 kişilik ailenin bir çocuğuyum ailem bağları hiç güçlü değil çok zayıf eşinle.kavga ettin diyelim.kucuk bir sorun annem dahi.olsa buna sevinir kardeşlerim sevinir 

Babam hepten sevinir ev alalım araba alalım eşlerimizin bize verdiği değeri bile istemezler bunu kalben hissediyorum 

Biliyorum nefe skafar yakinim ama okadar uzağım ki 4 duvar gurbet bana bunu biliyorum 

Annem bir elmayı ikiye bölmeyi asla bilemedi elmayı hep kkim isterse ona verdi teklif etmedi sende ye diye 

Şimdi bende anne oldum bunları yeri geldi bir kagoda not aldım çocuklarıma eşit bir sevgi veriyorum kkzimi oğlumdan ayirmiyorum oğlum sağ glzumt kızım sol gözüm benim için 

Doğum yapsam anne yok başım ne zaman zora düşse yok 

Diyeceğim o ki eşlerimizle kavgamizi bile gizli çocuklar duymadan tartismaliyiz ki çünkü etkileniyolar çocukluk travma karım devam ediyor bazen bağırıyorum istemsizce geceleri ağlayarak uyanıyorum rüyamda babamın anneme uapilan şiddetlerini görüyorum 

Ve ne uykum kalıyor nede bişey içimi dökmek istedim sadece 

3 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ya tabiki ayırmam ne alsam onada alırım ve ben eşime sarılırım öperim çocuklarımın yanında seni seviyorum derim eşimde bana der çocuklar hep gidip baba sen annemi çok seviyosun diyolar guluyolar mutlu oluyorlar 
tarafından
Çok güzel canım.bizde öyle yapıyoruz
(1,241 puan) tarafından
Tabi çocukların yüzünün içi gülüyor
-Reklam-
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım. Kaldı ki çocukların eş seçimi de ona göre oluyor bence
tarafından
Gözlerim dolu yazdım bir kere saçlarım oksanmadi sevgiye açım bugün gelseler beni sevdiklerini söyleseler unutacağım
(5,451 puan) tarafından
Ahhh benim canım yaaaa :((( anne yüreğimle kocaman sarılıyorum sana. Rabbim 4 kişilik aileni öyle sevgi dolu kılsın, öyle birlik olun ki bir günden bir güne çocukluk anıların aklına gelmesin inşallah
tarafından
Amin bacım inşallah innaki unutulmuyor bende sana sarılıyorum
0 oy
tarafından
Çok çok çok doğru. Zaten çocuk sözle değil, tavır ve hareketlerle eğitilir. Çocuklar anne babasının sırrıdır. Boşuna anasına bak kızını al dememişler, kadınlar bir zaman sonra annelerine benziyorlar çünkü annelerinden gördükleri eğitim böyle. Erkekler de babalarına

Çocuklar, ahlaksızlık olmadan anne babanın birbirine olan aşkı ve sevgisini görerek büyümeli. Çünkü kız çocuklarının gözlerini ilk açtıkları erkek figürü baba, erkek çocuklarının gözlerini ilk açtıkları kadın figürü de annedir. İleride evlenecekleri insanları sevgiyle büyüdülerse tam anne-babaları gibi seçiyorlar ya da sevmedilerse tam zıddı olan bir karaktere çekiliyorlar.
tarafından
Aynen öyle canım benim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 336 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmagil (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 601 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,108 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu