0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Mrb kizçeler eşim ozel bir kpss dersanesinde ögretim görevlisi daha önce bir aldatti beni hamileyken bebegim icin affettin birdaha aldatirmi ona hep şupheyle yaklasiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Madem şüphe duyacaksın neden affediyorsun . Madem affettin güvenmekten başka çarem olmadığını neden bilmiyorsun . Bu döngü sonsuza kadar giderr soyliyim sana hep bir acaba ile yaşayacaksın malesef . Allah yardımcın olsun 
(3 puan) tarafından
Sagol bacim ama ne yapim zaten artik son noktaya gelmis bi hatasinda direk bosanim nakafami evi herseyi bebegimin yuzunu bile gostermem gitsin kasarlari
-Reklam-
0 oy
(1,238 puan) tarafından
Bunu biz belemeyiz insanlar çiğ süt emmiş herkes herşeyi yapabilir 
(3 puan) tarafından
Evet ya bende hep supheyle gizli takip etmekten tlflarini kurcalamakdan cok yoruldum
0 oy
tarafından
Umarım yapmaz parasına guvenipye :@
(3 puan) tarafından
Ins ne diyeyim ki bazen bazen bende onumu aldatim diye seytan durtuyor ama sonra bebegim aklima gelip vazgiyorum
(9,625 puan) tarafından
Öyle biseyi bence aklından bile geçirme çünkü ondan farkı kalmaz
tarafından
Kız daha neler sen kendine nasıl yakıştırıp da yaparsın düşüncesi bile çokkk kötü
0 oy
(87 puan) tarafından
Canım bende olsam hep şüphelenirdim haklısın ama hep böyle gitmez bence eşinle konuş telefonunu falan kurcala boş bırakma 
(3 puan) tarafından
Ah bacimm ahhh bi bilsen nasil yoruldum hep diken uzerindeyim
0 oy
(122,577 puan) tarafından
burdan edindigim tecrubeye göre o b.oku 1 kere yiyen mutlaka 2.kerede yiyo 
(3 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgecmez biliyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum ve cocukta var
0 oy
(803 puan) tarafından
Cnm eşinle ilgili yapar yapmaz yorumunu yapmak çok yanlış olur.inşaallah dersini almıştır ve inşallah senden başka gül koklamaz.Yuvanizda mutlu huzurlu yaşamaniz dilek ve duasıyla ...
(3 puan) tarafından
Allah razi olsun bacim allah gonlune gore versin kiz bide aldattigi kizi goreydiniz 110 kg cirkin ve duldu
(803 puan) tarafından
Erkeklere neyin çekici geldiğini biz anlayamayız cnm.Rabbim şaşırtmasın tekrarıni yaşatmasın inşaallah.Korkularini bertaraf etmen için bol bol sadaka vermeni öneririm.Guzel duanada ayrıca amin diyorum Sevgiler. ..
tarafından
Kizin cirkinligiyle ya da guzelligiyle alakali bir durum degil bu .Esim dediginiz insanin karaktersizligiyle alakali.
0 oy
(693 puan) tarafından
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır asla değişmez araya zaman koyar ya da daha dikkatli olur ha boşanırım diyorsan elin hep üstünde olsun telefonu hep karıştır falan ben de defalarca aldatıldım sadece msjlasma olarak ama sonuç Boşanamıyorum ailem kabul eder arkamda da durur da gitmem artık takatim yok o yüzden irdelemiyorum yüzüne karşı da asla hakkımı helal etmediğimi defalarca belirtim ne halsi varsa görsün ne diyim 
(3 puan) tarafından
Bende yoruldum artik surekli takip etmekten ki biliyorum zaman gectikten sonra ne kadarda tobe yemin etsede bi laf var oruspunun yemini kerhaneyi gorene kadardir benim okuzde kiz bulana kadar
(693 puan) tarafından
Boşanırım diyorsan düş arkasına ama nereye kadar paranoya olup kalıcaz ben şerefimle eşimi bekliyip kendimi herseyden sakiniyorum ya vicdanım rahat gerisini o düşünsün dünya bir günlük degil :) Allah var ahiret var kabir var yarına kalsa yanına kalmaz biliyorum o yüzden kendimi evime çocuğuma bıraktım ha uzun zamandır bişey yapmıyor yaptığı an Allah karşıma çıkarıyor gerekeni de yapıp k.pek gibi süründürüyorum ama sonu sonu devam ediyoruz
(3 puan) tarafından
Allah var yanina kalmasin ins o zaman elimden cekecegi var gerci simdide  gozteriyorum ama elletmiyorum kedinin cigere baktigi gibi oluyor nasil pisman oluyor
(693 puan) tarafından
Aman boş versene nereye kadar sonu sonu ** gibi kapıda sürünmüyor mu eninde sonunda yorulurlar yorulmasa keyfine duamı eder Allah'a bakarım gerisini kendisi düşünsün
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Yani  şüphelenmekte  haklısın  1 kez  yapan  hep yapar   

Ama inşallah  yapmamistir
(3 puan) tarafından
Anlamadigim o kadar sey yapiyorum onun yerinde kim olsa o kadar yaptigim degisik fantizelere bana tapardi benim okuzse aldatiyor yanarim yanarim asil ben ona yanarim
0 oy
tarafından
Bence aldatir.Tersini gormedim asla.Eger ciddi anlamda tovbe edip hidayet erdiyse baska .
0 oy
(295 puan) tarafından

Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,282 göst.
30 Kasım 2022 Aile kategorisinde Dilay35 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,302 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Rüyagibi (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 850 göst.