Hamileligim burnumdan gwldi tam 9 ay beni delirtti bu kaynana bende gelip kaliyordu cunki ben her hizmetini yapiyordum hemde her hizmeti ni okadar cocugu olmasina ramen benden gitmezdi cunki suyunu bile almaya kalkmaz be verirdim felc degil sakat degil tek istedigi yan gelip yatmak esim gelince baska gidince baska oluyordu esim ilk zamanlarda bana inanmadi ama zamanla ispatladim heseyi ve inanmaya basladi . Obur gelini yuzunden hep bana huzursuzluk verdi o gelinde beni kiskandigini her seferinde soyleyen insan ve bizde huzur hic birakmadi ve kaynanam onin icin hep bana siper aldi hatta bir olup yapmadim seyi bile yapti dediler hersey ortaya cikti pisman oldu evime karismaya basladi hep hamile halimle evimden soguttu surekli is temizlik yemek ve hep hizmet istedi erken dogim riskim vardi umrunda olmadi hamilelihimi ogrendik biz sevinirken yuzunu asti esim fark edip sevinmedinmi uzulmus gibisin dedi daha neler neler. Hamileyim biyerim agriyor gorumceme soruyorum bana bagiriyor bizene senin biyerin agriyorsa diyor Esimin isleri cok kotuye gitti kizima bir corap alamadim ama hanfendi umursamadi antepten gorumcem cocuklariyla geldi butun maasiyla onlara alisveris yapmis gozime soktu bense kizima bisey alamyorum diye aglardim okadar... arefe gunu suyum geldi dogum yaptim sezaryenle gidip obur torunlarina alisveris yapmis yanima eli bos geldi bide bunu kocama anlatti utanmadan birde bana eve niye gecmiyoaun annene geciyosun diyo utanmadan. Bende bana bakcakmisin dedim yok paylasiriz bisen bi ben anca oyle diyor utanmaz dalga gecer gibi. Hastanede cekirdek oturup yediler delirttiler beni aglattilar o halimle ama yeter dedim esime ben senin anana bakmak zorunda degilim istemiyorum dedim haklisin dedi ama iatemiyorum dedim diye zoruna gitti bende tercih yap gemileri yaktim o eve gelmiyorum git annenle yasa benle kizim yokuz dedim ve ayrilma karari aldim istemiyorum o da bende cildirdik ve kavga ettik ve cidden annesini istemiyorum mecbur degilim gitsin evlatlari baksin kactane evladi var ben kimsenin essegi degilim zoruna gitsede kavga etsekte ben kararimdan donmicem kizlar
Uzun odu kusura bakmayin delirmek uzereydim