0 oy
1,067 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Hamileligim burnumdan gwldi tam 9 ay beni delirtti bu kaynana bende gelip kaliyordu cunki ben her hizmetini yapiyordum hemde her hizmeti ni okadar cocugu olmasina ramen benden gitmezdi cunki suyunu bile almaya kalkmaz be verirdim felc degil sakat degil tek istedigi yan gelip yatmak esim gelince baska gidince baska oluyordu esim ilk zamanlarda bana inanmadi ama zamanla ispatladim heseyi ve inanmaya basladi . Obur gelini yuzunden hep bana huzursuzluk verdi o gelinde beni kiskandigini her seferinde soyleyen insan ve bizde huzur hic birakmadi ve kaynanam onin icin hep bana siper aldi hatta bir olup yapmadim seyi bile yapti dediler hersey ortaya cikti pisman oldu evime karismaya basladi hep hamile halimle evimden soguttu surekli is temizlik yemek ve hep hizmet istedi erken dogim riskim vardi umrunda olmadi hamilelihimi ogrendik biz sevinirken yuzunu asti esim fark edip sevinmedinmi uzulmus gibisin dedi daha neler neler. Hamileyim biyerim agriyor gorumceme soruyorum bana bagiriyor bizene senin biyerin agriyorsa diyor Esimin isleri cok kotuye gitti kizima bir corap alamadim ama hanfendi umursamadi antepten gorumcem cocuklariyla geldi butun maasiyla onlara alisveris yapmis gozime soktu bense kizima bisey alamyorum diye aglardim okadar... arefe gunu suyum geldi dogum yaptim sezaryenle gidip obur torunlarina alisveris yapmis yanima eli bos geldi bide bunu kocama anlatti utanmadan birde bana eve niye gecmiyoaun annene geciyosun diyo utanmadan. Bende bana bakcakmisin dedim yok paylasiriz bisen bi ben anca oyle diyor utanmaz dalga gecer gibi. Hastanede cekirdek oturup yediler delirttiler beni aglattilar o halimle ama yeter dedim esime ben senin anana bakmak zorunda degilim istemiyorum dedim haklisin dedi ama iatemiyorum dedim diye zoruna gitti bende tercih yap gemileri yaktim o eve gelmiyorum git annenle yasa benle kizim yokuz dedim ve ayrilma karari aldim istemiyorum o da bende cildirdik ve kavga ettik ve cidden annesini istemiyorum mecbur degilim gitsin evlatlari baksin kactane evladi var ben kimsenin essegi degilim zoruna gitsede kavga etsekte ben kararimdan donmicem kizlar

Uzun odu kusura bakmayin delirmek uzereydim

16 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
İnş kocan aklını basina alır ana atılmaz ama karısına evime sahip çıkar siz görüşme siniz kaynanan la ama ayrılmazsiniz 
(1,063 puan) tarafından
Istemiyorum o kadini evet anne atilmaz ama sakat felc olur ayri vicdanli biri olur ayri ama en guzel gunlerimin katili o kadin esime dedim bitsin onun zoruna gitti bi dunya kavga ettik valla akli basina gelmesede kendi ai bilir canm yeter artik
-Reklam-
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Simdiye kadar delrmemsn buna sukur. Okurken ben sinirlendim ama sakin olmalsn canm esin ne seni ve evladini ne de annesini atmaz atamaz. Sakince guzellikle anlatmalisn istemiyorum yapamıyoruz goruyosun olani biteni de. Sakin olmalsn ki mantikli dusunesinn bitane de benim basmda var esimle tartissak guler. Yalam dolan hersey var laf tasima huzurszluk cikiyo hep kaynanam yüzünden bende rest cektim esime anlasamiyorum ayri ev istiyorum huzur istiyorum diye bakicam caresine dedi 
(1,063 puan) tarafından
Anlattim hatta oturup arar dahi almistik bursaya tasincaktik annesi orayi istemyordu ama simdi istanbulda bulalim gelmek istersede gelme diyemm diyor dalga gecer gibi sanki ya. Ben mecbur degilimki o kadina o benm en guzel gunlerimin katili resmen
0 oy
tarafından
Kız yine iyi sabırlıymışsın haaa ben o haldeyken kaynana yatacak oldu canım başka en iyisini yapmışsın eşinde seni haklı gördüğüne göre yanında olur merak etme 
(1,063 puan) tarafından
Valla kendi bilir canm olmazsada buyursun gitsin anasiyla yasasin
0 oy
(532 puan) tarafından
Ah kuzum sen o  kadar haklisinki inan bu kadarda terbiyeslik olmaz ama benim en agrima giden de  hastanede zikkim yiyesiceler cekirdek yemeler
(1,063 puan) tarafından
Evet yiyip kenara atip hittiler ve esim arkalarindan topladi erkek nekadar toplar dusun artik sonra ablamlar gelip topladi odayi
(532 puan) tarafından
Gunah ya  Allah islah etsin onlari esinin bisey demedimi onlara kuzum  sadece sen dogum.yapmiasin bide onlarin yaptiklarina bak bari destek olmuyonuz kostek olmayami gelmisler
0 oy
(368 puan) tarafından
Canim ayni bensin galiba esim uzakda oldugu  icin mecbur benle oldu 4 sene oldu hala ustumde gaynana ama gaynatam oldu  gaynanayla yasiyom hala o bizim evde esim ev tutcakti istemedi esime yalvardi resmen ben yalniz yasayamam flan diye cocuklari asla istemiyo gaynananin bole oldugunu biliyolar demekki hala benle yarisiyo onceden cok karisirdi ama esim uyardi  o gundur karismiyo ama yarisiyo giyinmemle oglunun yaninda yatiyorum sabah erkenden gelip yatak odamizin kapisini sakkadana aciveriyo terbiseyiz iste gaynana  cekemiyolar   canim insallah esin akli basina alirda sizi secer 
(368 puan) tarafından
Ben gecen sene gidiyodum canim annemin evine bi oglum var hic biseyi dusunmedim namaz kilan bi insanim 4 gunde bi dus aliyodum esimde yanimda deil konusuyoruz sohbet ediyoruz en ufak bisey abdesti etkiliyo biliyosunuzdur celik kapiyi acmis beni rezil etti hergun banyo ediyo delirmiss su delisi bu suyu bitire bitire kalmadi diye karsi gunah senin yaptigin ayip dedi iceri soktu kavga ettim esime dedimm ben gidiyorum ama gitseydim inan hayatim en kotusunu yapmis olurdum bilmiyoruk esim dediki bana o evin senin evimiz bizim yuvamiz  annemi deil benide terketmis oluyosun dedi geri donusu yok bu yolun dedi gitmesi gereken varsa o odur dedi  ev tutarim durur tek basina rezilde kendi olur dedi annesiyle konustu  annesi agladi bole yalvardi ogluna ben o yuzden esime bi yandan hakda veriyorum cunki hep ablasina karsi annesine karsi abisine karsi beni savundu simdi hic biriyle konusmuyo annesi haric insallah esinde toparlanirda  sizin yaninizda olur tabi o kadinla yasamaz bende duramazdim asla ama esim hep bole dedi ben hep kaldim
(1,063 puan) tarafından
Evet bizde bi kac kez ayni duruma geldik kuzum valla o da aynisini dedi hep durdum giymedim oturdum ama o yuzsuz gitmiyor aenin kaynanan gibi esime gelince agliyip sizlanyor ben ayrilirsam yada ayrilcagimi anlarsa duyarsa defolup gider diye umuyorum gitmezsede esim aklini kullansin evi bursaya goturyorum biz ayrildik desin taisin alsin kiziyla beni e buladarini da yapsin yapmazsa zaten kendisi bilir napim demekki umrunda degil derim cekilirim kenara en azindan essek yerine koyulmam
(368 puan) tarafından
Estagfurullah essek flan deiliz iste hem seviyoruz hemde cocugumuz var diye en ufak bisey de simdi diyorumki burasi benim evim istenmeyen sensin gir diyorumm bana duygu somurusu yapiyo 3 gunluk dunyam kaldi gitcem az kaldi diyo delii allahim yarabbim git diyom surekli yuzsuzde esime solemiyo bisey suclu cunki daha neler neler yasadim bunlarla bitse iyi ama iste esime soleyemiyorum icimde anca olunce solucemm nelerini gordumm cok zor esinle konus diycemde defalarca bende konustum ama hem anasina kiyamadi ev tutmadi
(1,063 puan) tarafından
Bizim isimiz zor gercekten allah sabir ihsan eylesin. Bende konustum ama icraat olmiyinca olmuyor iste canm
(368 puan) tarafından
Aynen canim haklisin senin esinde senin yaninda olsa dayanirsin bi ihtimal sukur esim benim yanimda bende oglum var hem esimi seviyorum diye hemde 2 .hamileligim diye sabrediyorum ama allahada yalvariyorum esimin uzulceni bile bile diyorum bu kadini ya yanina al yada benden beni ondan uzak tut diyorum
0 oy
(446 puan) tarafından
Sen kararını almışım canm ins esinde sizinle olur en azından onla seni gorusturmez uzak tutar
(1,063 puan) tarafından
Ya insallah gercekten okadar cok iatiyorum ki anlatamm sana
(446 puan) tarafından
Zaten yüzünü gördü kocam diosun oda seni anliodur illa
0 oy
(292 puan) tarafından
Cok iyi yapmissin canim elini verdimi kolunu kaptiriyosun boyle benide cildirtmislardi 7 sene kaynanamin görümcemin adilikleri. Artik görüsmüyoruz bu hale onlar getirdi 
(1,063 puan) tarafından
Ya zaten niye iyi olmayi istemeyelimki bizde iateriz güllük gülistanlik olsun hersey ama onlar bu duruma gelene kadar caba sarf ediyolar resmen
0 oy
tarafından
Annesiyle kavgan varmıydı yada bir mi dolduruyor da sizde kalıyordu iyi dayanmışsın canım mecbur değilsin dindede kaynana bakmaya mecbur değil deniliyo
(1,063 puan) tarafından
Yok hic bir kavgamiz yok sadece akraba düşkünü akraba istiyor baska bisey istemiyor diyer buyun cocuklarini akrabalarla evlndirmis doldurma yok sadece menfaat var ben susuyorum diye boyle diyerleri susmuyordu
tarafından
Susma canım ezdirme kendini
0 oy
(207 puan) tarafından
Yerden göğe kadar haklısın canım.. eşinin annesine dur dermesi lazım terbiyesiz kadın!!! Bu kaynanalar hep böyle Allah'ın cezaları yaa 
(207 puan) tarafından
Yok canım yok durmazlar benim kaynanamda eşim varken başka o yokken başka ama eşime anlatamıyorum bir türlü bunu ne diyim yani
(1,063 puan) tarafından
Cek videoya canm ispatla bende ispTladm gina geldi dedim artik
(207 puan) tarafından
Aklında bin yaşa valla ses kaydı video var ben niye düşünmedim ki bunu Allah'ım razı olsun senden inşallah feraha çıkarır rabbim seni..
(1,063 puan) tarafından
Amin cumlemizi canm insallah rabbim yaninda olsun bu surecte
(207 puan) tarafından
Amin cümlemizin canım
0 oy
(658 puan) tarafından
Pasa pasa anasini yolucak kadin resmen seni bikdirmak icin gelmis zaten 99% òyle insallah onun yuzunden yuvan yikilmaz canm 
(1,063 puan) tarafından
İnsallah canm insallah yikilmazzz... evet amaci resmen biktirmak baska bisey olamaz inanmiyorum
0 oy
tarafından
ay kuzum ne bicim bu kadın ya benim kaynanam da başta öyleydi şimdi sınırı astirmiyorum sen de kararindan vazgeçme iyi dayanmissin simdiye kadar
(1,063 puan) tarafından
Bukadar dayana bildim daha fazla dayanamiyorum canm gercekten biktim reamen ama dedigim gibi gemileri yaktim geri donusu yok
tarafından
olmasın da dönüşü o kadın yuva yıkar yuvani kurtarmaya bak bacım
0 oy
(1,515 puan) tarafından
İyi yaptın keşke kaynana hiç o kadar yüz vermeseydin ya tepene çıkardın olacağı bu. Karnın burnunda kendi alsaydı herseyi ayağına getirmek yerine ahh sancim var filan hep hasta yaticaktin bak nsl gidiyor ve sınır çizmeliydin mutlaka ben evlendikten sonra hemen öyle yaptım tepeme çıkar diye iki kaynana dünden hazır birini bana atamalarına her dk gelmelerine hemen sınır koydum sende geçte olsa artık sınır koy asla değişmesin
(1,063 puan) tarafından
Onceden boyle degildiki tatlim seker hastasi diye uatunede gidip uzmek istemedim ama bilseydim simdiki halimle davranirdim insan karpuz degil iste koklayamyoruz
(1,515 puan) tarafından
Tabiki öyle ama ben yinede önlemimi almstm şuanda iyiki diyorum önemli ola.mn gördükten sonra sınır koymak sende asla altta kalma sürekli hizmetini yapma soğuk ol geçicek emin ol zaten zmnla çekinir istediği gibi davranamaz kişinin elinde bitiyor
0 oy
tarafından
Ay böyle kaynanam olsun Kovmaktan beter ederim sen bak o başkasına alsın yapsın Adaletmi 
(1,063 puan) tarafından
Bide utanmadan dalga gecer gibi anlatip durdu
0 oy
(346 puan) tarafından
çok  bile dayanmissin valla taş  olsa catlardi
(1,063 puan) tarafından
Esim icin sustu ama artik susmicam gerekirse ayrilicam
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Ayy Allahım ya ne biçim anne bu ne kadar dusuncesizlik bu 
(1,063 puan) tarafından
Evladini dusunse zaten boyyle davranmaz ama oglu sorsun aglar zirlar yok der durur
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Kimseye kendini ezdrme sakın :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 877 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 757 göst.
10 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 998 göst.
15 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,126 göst.
16 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyamm (617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,506 soru

23,621,722 cevap

306,841 kullanıcı

...