0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde (2,529 puan) tarafından

25 yaşımdayım kızlar. İlk hamileliğim. Kızım olacak Allah'ın izniyle 38 haftalık hamileyim. İsteyerek hamile kaldım. Aslında bebek bakımına alışkınım yeğenime de aşağı yukarı ben baktım ondan bir bebeğin ihtiyacını anlayabilecek ve giderebilir durumdayım. Yani yabancı değilim bebek bakım konusuna. Ama kendi çocuğun olunca öyle olmuyor sanki :( Şimdi karnimdayken ne güzel bakiyorum koruyorum onu.. Ama doğunca bakabilecek miyim ne bileyim hasta falan olursa iyileştirebilir miyim hep böyle şeyler var aklımda. Yetebilir miyim yani hep bunu düşünüyorum :( eşim hep destekliyor sana güvenim sonsuz bir kere bile şüphe etmedim bakabileceginden diyor hep güven veriyor bana. Ama ister istemez bu düşünce aklıma geliyor. Bı tek ben mi böyle üzülüyorum kendimi acaba diye düşünüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu hiç. Bebeğime yetersiz kalırım düşüncesi bi tek beni mi huzursuz ediyor 

2 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Benimde boyle korkularim vardi ama anne olunca o duyguyu yasadikca bebeginin kendi caninin yarisi oldugunu anladikca herseyi sanki en ince ayrintisna kadar biliyormuscasina basariyorsun. Bebeginin gozlerinin icine bakarak ne istedigini neden agladini cok iy biliyorsun cunku artik o seninle sen onunlasin. 
(2,529 puan) tarafından
İnşallah benimde böyle olur canm ❤️ inşallah hemen anneliğe alisabilirim
-Reklam-
0 oy
(8,961 puan) tarafından
Bu hemen hemen herkeste oluyo galiba. Oturup ağlamışlığım bile var nasıl bakıcam ben bu cocuga diye. Ama doğunca öyle güzel bakılıyor ki. Herşeyi bir kenara koyup hep bebeğine bakıyorsun. İlk doğduğu gün yarım saatte bir emzirdim. Gece saat başı emzirdim. Sürekli emzir altını kontrol et gazını çıkar. Kendine zerre vakit kalmıyor ama insan severek yapıyo. 55 günlük oldu bile. Tek başıma banyo da yaptırıyorum artk. Her işimi de görüyorum. Cocuguma da mis gibi bakıyorum. Annelik kadının fıtratında var. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 284 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,482 soru

11,392,070 cevap

34,900 kullanıcı

...