0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Kızlar ben üniversite 2. Sınıf terkim başka bir bölüm okumak istiyorum 2. Üniversite diye geçiyor sanırım sınavsız ama ben üniversitede öğrenci değilim 2017de bırakmıştım dondurmadımda sisteme girince görünüyor ama birşey yapmadım şimdi ikinci üniversite için ilk üniversiteye kayıt yapmam gerekiyor mu yoksa direk ikinci üni kayıt yapıyorum aof arayıp soracağım ama aranızda okuyan vardır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
sisteme girdiginde ne olarak gozukuyorsun , kaydin silindiyse sinavsiz 2. universite okuyamazsin ama ogrenci gozukuyorsan okuyabilirsin 
(862 puan) tarafından
Kayıt yapmıyorum senelerdir sisteme girip giremediği kontrol ediyorum silinse giremezdim galiba nasıl kayıt yapicam peki aof arayarak mi büroya mi gitmem gerek internet üzerinden mi istanbulda yaşıyorum bu arada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayıtlar başladı bu gün ön başvuru yapın istediğiniz bölüme daha sonra araştırırsınız detaylarını muhtemelen kaydınız donuktur geçen sene bazı üniversitelere kayıt silme geldi silinmiş olsaydı silik yazardı 
(862 puan) tarafından
Nereden kayıt yapicam peki istanbulda yaşıyorum aramam mi gerekiyor büroya mi gitmem internet üzerinden mi yapicam
tarafından
Internetten yapıcaksın online Atatürk Üniversitesi Anadolu üniversitesi İstanbul üniversitesi açık öğretimden alıyor hangi üniversitede okumak istiyorsan onu tercih et
(862 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim
0 oy
(72 puan) tarafından
Pasif durumdayken de 2.üniye kayıt yapabilirsin 
(862 puan) tarafından
Internet üzerinden yapıyorum öyle mi
(72 puan) tarafından
Evet kayıtlar başladı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.