+1 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
kızım var 3 yasında ve 29 haftalık hamileyim annem gil Malatyada benim evim ergani de   2 saat bir yol var aramızda   ben doğumunu annem de yapmak istiyorum çünkü kızım bir tek annem de duruyor annemi seviyor   

ergani de yaparsam kaynana kayınbaba görümce o çocuklar hepsi çümbür cemaat bizde olacak bir faydalarınş dahi olmayacak kızım onlarda asla durmuyor   ve ben bitek anneme güveniyorum çünkü annem ilgileniyor oynuyor kızmla 

halen75 gün var doğumuma  esim bi he bi yok diyor  sinirlerimi bozdu   

siz olsanız ne yapardınız   

annem benim yanıma gelemez doğumda ha gelse de 1 hafta tek kalır   çünkü engelli kardeşim var   ama anneme gelsem annem hersekilde benimle ilgilenir 

esimi ikna edemiyorum tam anlamıyla o sözü alamıyorum istiyor ki tek kendi ailesi olsa yanımda

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla eşinle konuşup haletmen lazım 

Yada bu 75 gün içerisinde kızının onun ailesi yanında durmadığını görsün belkı fikri değişir 
-Reklam-
0 oy
(631 puan) tarafından
Kadının kendi evi harici rahat edeceği tek yer baba evidir. Annenizin yanında yapmalısınız doğumu. Size  faydası olmayan kaynana yanına ısrar eden erkeklerin yakasına yapışasım geliyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 527 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gizem2125 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 784 göst.
+3 oy
4 cevap 256 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,185 soru

24,441,389 cevap

353,305 kullanıcı

...