dogum izni sonrası işe baslamayı düşünüyorum anneme emanet edeceğim için fakat anneminde kısıtlı vakti var oda çalışıyor kayınvalidem lohusalıkta geldi burnumdan getrdi sürekli esimi doldurdu esime beni asagıladı vs vs bikac kez tartışma cıktı hem esimle hem kayınvalidemle onlar gtti esimle çoğu sey yolunda fkt hala anasının etkisinden kurtulamadı cok doldurdu kadın bnm çocugumu kendisi yetstrmek istiomuş bni işe göndermek istiyor sürekli esime baskı yaptı bn kesinlikle kayınvalidenin bakmasını istemiyorum annem bakacak dye baslıcam şimdilik.. işe baslayacagımı duyunca bzde gelelim bakalım demeye basladılar işe gtmeyim çocugumla işgileneyim diorum esim çogu seyi bnden beklio mesela bişey alınacak bnden beklio o bnden daha çok kazanıyor oysaki şimdi bile böyle yapıo bide anası dolduruo işe gtmezsem paramda olmayacak bn neyapmalıyım yardım
Bir çocuğu eğer imkanlar el veriyorsa annesi büyütmeli. Ne olursa olsun. Eğer kaynanan da böyle bir insansa ortalığı boş bırakma. Sonra senim canın sıkılır canım. Bırak eşin beklesin.
408,332 soru
12,267,294 cevap
37,492 kullanıcı