Kızlar daha cinsiyetimiz belli değil ama kızım olursa peri koymak istiyorum eşimin köyüne geldik kime söylesem o ne ya öyle daha güzeli yok mu gibisinden yorum yapıyolar. Hayır yani ismin neyi var melek ismini beğeniyolarda peri ismine niye böyle burun kıvırıyolar anlamadım :(
Canım isim guzel ama insanlar icin pek uygun değil sebebi de şu peri cin tayfasindan olabilecegi için çocuğu cok rahatsiz ederler. Hani bi söz var çocuğa verdigin isim onun ahlakini etkiler muhakkak isimden alacağı bi huy olur. Sen begenmissin guzel de ama riske girmek yerine hoşuna gidecek daha guzel isim bulabilirsin eminim :)
Ayy aman seninde derdine bak canım yaa. Henüz karar vermedik de geç insanların beğenip begenmemesiyle uğraşıcana salla gitsin. Hiç oralı olma bence.
Boş ver canm senin kızın istedim ismi köy milletin ağzı torba değildi büzesin oyuzdn istedin ismi koy millete bakama
Dogmadan niye soylüyorsun ki sen de cnm genelde soylemiyorlar.
Bu isim konusunda yorum yapan çevreyi boğacam artık beğenmeyen kendi cocuguna koymasn çocuk benim deyip çıktım bende sonunda
Ben kimseye baska isim bulamadin mi demem ve karismam sahsi fikrimi söylemek gerekirse bence de guzel bi isim degil
Peri halamın ismidir. Bana göre çok havalı ve farkli
Tabii ki size kalmis karar vermesi.
Ama bu isim kulaga hos gelse de soylenmesi dile kolay gelse de manasi iyi degil. 3 harflinin disi versiyonudur peri. Bilginiz olsun
Bnce peri ismi çok hoş hatta peri su koyun bende çok istiyordum eşim istemedi
Aynısı benim başıma geldi ilkten sustum oğlum olacak allahın izni ile ilkten orkun koymak istedik herkes dahil olmak üzere özellikle eşimin tarafı o ne öyle isim mi olur hüseyin olsun dediler bende dedim çok kullanılan isim koymam sonra yenal dedim ona da laf dediler yağız dedim en sonunda eşim dedi yağızı bende begendim.o nedir dediler yine eşim.bu sefer açtı ağzını çok istiyorsanız doğurun diye koyarim ona yabancı futbol isim görürsünüz dedi susturdu sonunda yağız olacak herkes kabullendi bende konuştum tabi altta asla kalmam :))ilkten bu durum beni çok üzüyordu sonra dedim konus kız herkes konuşuyor öyle işte altta kalma onlar o ne diyorsa sende onların ki klişe de çünkü eminim.klise birşey seçerler rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Benim teyzemin ismide gülperi
O ne öyle :) saka saka ama anlamli bi isim bul canim isim kisilige yansir kaderi etkiler diyorlar ebced hesabi isim analizi vs de bunun kaniti olarak dusunebiliriz
Bnm kizimin da adi gunes bana da oyle dediler hala diyolar yeni duyanlar ama cocuk dogunca sevdiler ismini agizlarindan eksik olmuyo
O ne öyle hakkaten :)))))
Bende kızıma peri su koymak istiyordum çok hoşuma gidiyordu ama kaynanam saol sun koydurtmadi
Kuzum tartışma bunları kimseyle. adıyla yaşasın içini ısıtan isim neyse onu koy. kime neymiş?
Anlamı dişi üç harfli demek mış diğer adını söylemek istemiyorum logusayim korkarım öyle şeylerden bence Kuran'da da yeri olan güzel bir isim koymanı oneririm
Cnm merak ettim ne koydun kızının ismine?
1,488,368 soru
24,329,214 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın