0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından
Kizlar Allah korusun oncelikle de muhabbet olsun vefat etse evleniemisinz ?

62 Cevaplar

+1 oy
(718 puan) tarafından

En İyi Cevap

Vefali karılarız bizz:D cevaplar hep evlenmem yazilmis 

tarafından
Yaaa cnm vefalı güçlü azimli :-)
(718 puan) tarafından
Silahşör karılar :) Herseyin ustesinden geliriz de hayat eşlerimisle daha guzel ya Rabbim basimizdan eksik etmesin
tarafından
Amin cnm amin kız onlar olmazsa aç kalırız :-))
tarafından
Hahaha kız öyle bişey olsa ben kesin kafayı yerim deliririm herhalde :) kendime gelemem daha
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Asla ölürüm de evlenmem 
(718 puan) tarafından
Bnde evlenmem ya gecen kendi de diyor Allah korusun ama sankin evlenme diye bana
tarafından
Benim eşim de öyle rabbim bize eş evlat acısı yaşatmasın inşallah
tarafından
Böyle asla deme Allah imtihan eder canım Allah korusun tabi eşin başından eksik olmasın ama benimki nacizhane bir tavsiye.
tarafından
Anlıyorum canım ama düşünmüyorum teşekkür ederim
tarafından
Evlenmem bidaha, çocuklarıma bakarım ve hergün eşimin mezarına giderim hergün konuşurum onunla, belkide kafamı sıyırırım, ama hergün eşime pasta, börek yapıp onun yanına giderdim baş ucuna bırakırdım yani böyle, eşim ölsede hayatımı ona adarım
+1 oy
tarafından
Allah korusunnnnnnnnn

Ama asla evlenmem ilk ve son aşkım kurban olurum Rabbım onu başımdan eksik etmesin kiz
(718 puan) tarafından
Aminn cnm Bnde evlenmem ya gecen kendi de diyor Allah korusun ama sankin evlenme diye bana
tarafından
Benimde soruyor arada evlenecek misn diye
Tabiki de hayır diyorum
+1 oy
tarafından

Rabbim basımdan eksik etmesin 

Allah korusun
Yok evlenmem 
(718 puan) tarafından
Bnde evlenmem ya gecen kendi de diyor Allah korusun ama sankin evlenme diye bana
+1 oy
tarafından
Büyük konusmayim canım bu hayat karşımıza ne çıkarır bilemeyizki 
(718 puan) tarafından
Tabiki ama insan evlenmez ya
tarafından
Evet canım bende öyle düşünüyorum ama dile getirmek istemiyorum :)
+1 oy
tarafından
Rabbim gostermesin evlenmem 
(718 puan) tarafından
Insallahh
+1 oy
tarafından
Allah korusun evlenmem 
+1 oy
tarafından
Benim ki senin benden önce ölmeni isterim seni arkamda bırakıp gitmek istemem demişti bu laftan sonra ben nasıl evlenirim bir daha eşimde evlenmez bir daha yapamam başkasıyla der romantik olmasanda ormantiktir benim koca :D
+1 oy
tarafından
Evlenirim niye evlenmiyim
(3,550 puan) tarafından
Kız ben eşimle bu konuyu konuşmuştum baya oldu. Benimki dedi ki. Sen ölürsen arkan sıra bende gelirim bende sen ölürsen bende kahrımdan ölürüm herhalde dedim. İşin şakası ama ciddi ol dedim. Ne yaparsın dedim. Ben senden tek bişi isterim evlensen bile kızlarımızı büyütüp en azından lise çağına getirip öyle evlen dedim. Ne yapıcam ki senden sonra karıyı dedi.. Kızlarımla yaşar gideriz dedi. Eee dedim belli başlı şeylere ihtiyacın olacak o zman ne yapacan dedim hayatın kanunu bu dedim. Ne sen öl nede ben evleneyim. Benim ömrümden alsın sana versin dedi Allah dedi. Çok duygulandım. Oda bana dedi. Ben ölünce ahrette de seninle birlikte olmak isterim o yüzden evlenme dedi belki onu benden çok seversen kiişi sevdiği ile beraberdir dedi. La dedim bende ölünce aklıma sen mi gelecen dedim günahların hesabını vermekle uğraıscaz dedim. Ama ikimizin vasiyeti var o ölürse önce ben ondan sonra ölürsem onun üzerine ben ölürsem o benim üzerime yani aynı mezera defnedilmek. Kadının üstüne 7 sene erkeğin üzerine 5 sene sonra defin yapılırmış.. Ve kadın veya erkek ölünce nikah düşermiş. Çok duygulandık..düşümsenize aynı yastıga yıllarca bas koydugun insan ölünce nikah düşüyor. Yani ne varsa bu dünya da ahirete göç edince eş dost çoluk coxuk ana baba boş oluyor.. Böyle düşününce keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyor insan.. Allah hayırlı vakitli kolay ölümler nasip etsin.
tarafından
Biz de konuştuk eşimle eşim evlenirim diyo ben de evlenmesini isterim
tarafından
Kızlar  size bunu armağan ediom:)
tarafından
Ay dünyanın en saçma olayı tabi ki de evlenecek ya ölenle ölünmez gardaş :D
+1 oy
tarafından
Allah korusun Allah o günlerini ve yokluğunu göstermesin. inşallah 

soruya gelince hayır evlenmem.
+1 oy
tarafından
Evlenmem sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
+1 oy
tarafından
Sütten agizim yandı bir daha yoğurt bile yemem bacım :D
+1 oy
tarafından
Ben evlenmem eşime de dedim eğer ki çocuklar büyümeden bir şey okur ben ölürüm falan sakin ha üvey anne getirme yavrularımızı büyüt başgöz et sonra ne halt edersen et dedim yemin ediyor evlenmem diye de işte ölmüş gitmişim başlamış sorgu sual aklıma o mu gelir rabbim evlatlarimin gününü gormeden almasın canımı 
+1 oy
tarafından

Allah korusun bir erkek derdi daha cekemem:D

Eşimde sordu bu soruyu ben aynen bu cevabı verdim:D

+1 oy
(162 puan) tarafından
Ben evlenmem diyorum kendisinede senden önce ben ölürsem eğer evlenirsen hakkımı helal etmem diyorum 
+1 oy
tarafından
Evlenmem ben . Cocuklarimin basinda durum onlar bana yeter bidaha niye basimi belaya sokayimda evleneyim ama esimden memnunum cok şükür herkes onun gibi cikmayabilir
+1 oy
tarafından
Evet ama çocuğum  yoksa  evlenirim tabiki 
+1 oy
tarafından
Kocam şuan yaşıyor ama bir yararı yok ölse hiç üzülmem arayıp sormayan eşi ne yapacam
+1 oy
tarafından
Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin, evlenmem diyen çoğu kişi evlenir hayat nasıl geçicek çocukları büyüyüp evlenecekler anası babası rahmetli olcak tek başına mı ölüp gitcek oda hayat çok zor nasıl geçindirecek evini dul yaşamak çok mu kolay.
+1 oy
tarafından

Hayır evlenmem öncelikle esıme olan sevgım sadakatıme ıhanet gıbı gelır yapamam

ıkıncısı de bır cocugum var ona elın adamını getırıpte basında öttürmem hazmedemem katıl olurum cocuguma bısı derse :D yanı sevdıgımle evlendım bıdahası yok gerekte yok Allah basımdan yanımdan gönlumden eksık etmesın

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 974 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,311 göst.
25 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Asel Linam (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.
15 Haziran 2023 Aile kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,556 cevap