0 oy
319 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşim çoğu konuda başına buyruk davranıyor yani bekar gibi kendi kafasına göre. Bende empati yap diyorum benim yerimde olsan ne hissederdin ama yok. O benim istemediğim şeyleri yapınca bende onun istemediği şeyleri yapıyorum ama inat olsun diye değil, refleks olarak. Ama o benimle inatlasiyorsun diyor. O benim huyuma gitmeyince ben neden onun huyuna gideyim ki, istesem de gidemiyorum. Tek taraflı iyilik olmuyor sonuçta, evlilik dediğin iki taraflı fedakarlık olur. Mesela o bana haber vermeden bı yere giderse bende artık haber vermiyorum. Güzellikle konuşuyorum anlamiyo, empati yap diyorum o da yok. Yaptığının aynısını yapıyorum beni anlasın diye, inat yapıyorsun diyo. Son zamanlarda da sen beni kıskanıyorsun, ne yaparsam aynısını yapıyorsun diyor. Bnde mi yanlış var nerde hata yapıyorum, beni anlamıyor bir türlü.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende bi sorun yok canım esinde malesef bazıları evlendiğini hala idrak edemiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bu durumda kısasa kısas yapmış oluyorsun açıkçası bende böyleyim  valla inat dediğinde inkar etme çünkü inat gibi olmuş oluyor   yanii
0 oy
(5,018 puan) tarafından
Sen o yapmadan yapacaksın canım. O yaptıktan sonra yapmanın bi faydası yok. 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bı an ben mi yazdım bunu dedim :D o derece Allah akıl ihsan etsin anlamiolar malesef doğru yolu buldursun demekten başka bir şey gelmio açıkcasi
0 oy
(1,005 puan) tarafından

Bı an ben mi yazdım bunu dedim :D o derece Allah akıl ihsan etsin anlamiolar malesef doğru yolu buldursun demekten başka bir şey gelmio açıkcasıı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 611 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
4 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Merveeee (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.