0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Kızlar gelinligin içine iççmsr ne giyebilirim ben daha zayıf göstersin diye korse giyinsem arkası ipli gelinlik alsak gözükürmü bu konuyu hiçç bilmiyorum kimseyede soramıyorum eşimin teyzesiyle gidicez bakmaya yarından sonra onun yanındada birşey diyemem :\
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Jartiyer olabilir :D
tarafından
Bende düşündüm ama açılsa falan kajsja
tarafından
Kalitesiz alma onlar açılır. Kaliteli pahalı bişe al
tarafından
Cnm almaya eşimle gidersem jartiyer bakıyım o halde hahsha teyzeside gelirse utanırım bence
-Reklam-
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Gözükmez canım. O arkası ipli olan gelinliklerde ipin altında beyaz kumaş oluyo gelinliğe yapışık. Onun üstüne ipler bağlanıyor 
tarafından
Aa ciddenmi çok tşk cnm
(9,077 puan) tarafından
Altına kaliteli bir jartiyer al. Hem sütyen hem atlet görevini görüyor. Ben pierre cardinin almıştım. Çok aşırı pahalı değil hem. Güzel topluyo :)
tarafından
Aa ordan bende iççmşr alıyordumm çok iyi bir marka hemen bakıcam cnm çok tşk
(9,077 puan) tarafından
Rica ederim canım. Güzel olur inşallah düğününüz :)
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm çok istiyorum güzel olsun ama şimdiye kadar hiç dügüne gitmedim dogru düzgün ne yapıcam nsl olucak bilmiyorummm
0 oy
tarafından

Sen yeni evleniyorsun ve burayi nasil kesfettin onu merak ettim;))) hayırlı ugurlu olsun bu arada jartiyer olabilir

tarafından
Cnm evliyim oglum da var ama dügün olmadı ekimde olucak ;)) çok teşekkür ederim
tarafından
Beynim yandi;) Suan ikinci evliliğinmi ozaman
(7,786 puan) tarafından
Nasil kiz
(9,077 puan) tarafından
Pandemiden dolayı kalan düğünlerden mi :D
tarafından
Cnm ben eşimle kaçtım ailemden habersiz annem biliyordu bitek sonra herkes ögrendi kabullendi pandemi oldu sonra hemen hamile oldugumu ögrendik çocuk dogdu 1 yaşına girdi kış tamamen girmeden yasak başlamadan çıkaralım dedik aradan ;))
0 oy
(2,588 puan) tarafından

Normal giy git canım zaten gelinlikler korseli yani dik tutuyo vucudunu..ama yeni düğünün olurken de jartiyer giy 

Ne gelinliği onu merak ettim ama 
tarafından
Çok kilolu dglm ama daha zayıf gözükmek için düşündüm .d Dügün gelinligi cnm
(2,588 puan) tarafından
Eger gelinlilçiye gelinlik bakmaya giderken normal çamasır la git canım önemi yok zaten iplerden görünmüyo
Korseye gerek yok canım zaten gelinliğin arkasını sıkınca çöp gibi kalırsın:))
Düğününün oldugu zamanda içine jartiyer giyebilirsin
tarafından
Oha cnmm öylemi diyorsunn boyum benim 1.73 kilom 65 daha zayıf gözükceksem ne mutlu bana hahsha

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 834 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 531 göst.
21 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (3,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,869 soru

24,407,059 cevap

350,607 kullanıcı

...