0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Bebeğim daha 2 aylık hiç uyumaz geceyi gündüzler de pek uyumuyor uyudugu zamanda benim uykum gelmiyor 52 gün annemde kaldım sağolsun rahattım bakıyordu şimdi 10 gündür kaynanadayım kendim bakıyorum hep istersen gece getir de bakayım diyor napim öyle söylemesini neyse de uyku eğitimi ne zaman veriliyor bebekleriniz ne zaman rahat uyudu rahatlatın içimi çok yorgunum:(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
18 aylık uyumuyor memeden kesince anca uyur :D
(759 puan) tarafından
Of kız ne diyosun ben meme vermiyorm
tarafından
Meme vermiyorsan işin kolay. Ama daha çok küçük bi 5-6 olması lazım. Anca anlar. Şimdi sürekli değişir gaz diş
-Reklam-
0 oy
tarafından
3-4 aydan sonra veriliyor. Ben 4. Ayda başladım 5. Ayda bitti. Ama şuan 10 aylık 3 dış aynı.anda geliyor herşey mahvoldu :(
(759 puan) tarafından
Peki nasıl öğrettin biraz anlata bilir misin
Ara sıra uyukusu gelince yatırmıyorum belki geceyi uyur diye ama yok yine aynı
tarafından
İşte o çok yanlış. Ne zman uykusu gelse yatirmalisn ki diger uykuya daha rahat geçsin. Yoksa uyku uyumadiginda vicut yorgun ve kan akışı yavaşlamis oluyor daha zor uyuyor. Smdi iki aylık bebek 2 saate bir uyur normalde. Her uykusu geldiğinde karnı tok altı temiz olsun. Birde sabit bir yer belirle orası uyku yeri olsun ki oraya yatınca uyunacak. Onu anlasn. Yat yanına piss piss yap. Ağlarsa al kucağına sakinleştir geri koy. Birdaha birdaha birdha derken alışyor. Ben öyle yaptım
(759 puan) tarafından
Valla yatırdıgım zamanlarda oluyor ama gene aynı işte erkendir belki de ondan daha anlamıyor da hep aynı yerde yatırırım alışır umarım canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederm ama biraz erken senin için sanki. Bebek daha alışmaya çalışıyor dunyaya
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benim bebem de iki aylık olacak. Uyku eğitimini youtobe'ta doktor Osman gönülal hocadan izledim. Uygulamaya başladım. Sonuç güzel olur inşallah 
(759 puan) tarafından
İnşAllah. Erken degil mi anlıyorlar mı şimdi yarın bende bakayım bir çok yorgunum ayaktan düşmüyor ayakta salla ben uyum diyor
(9,109 puan) tarafından
Doktor yenidoğan iki aylık diye yaş şeyine göre anlatıyor canım neler yapılması gerektiğini. Grup grup. İnşallah yararlı olur. Ablam kendi cocuklarını çok güzel alıştırmıştı. Şimdi büyük 5 küçük 2 yaşında. Saat dokuz olmadan yataklarında kendileri uyurlar.
Ablamın yöntemi uyku tulumunu giydiriyodu yanlarına uyku arkadası koyuyordu. Çocuklar tulumu giyince uyku saati geldiğini anlıyorlar ve yatıyolar. Ben de bir pijama seçtim şimdi onu giydiriyorum yatınca. Ablam senin için erken daha dedi ama ne bilim başladım şimdiden. Dördüncü aydan sonra daha çok üstüne düşücem inşallah
0 oy
(595 puan) tarafından
Canım uyku eğitimi en erken 4. Ayda verebilirsin şuan için yapabilecek çok fazla biseyin yok sık sık gazını çıkar bitmeyen gaz yapmışlar bebelere maalesef 
(759 puan) tarafından
Gazı ilaç dışında nasıl çıkar ya ilaçta yardım etmiyor birde çok sıkıyor kendini oda gazdan galiba
Sallayınca uyuyor o zamanda ben uyuyamıyorum hem ayağım taş oldu ya
(595 puan) tarafından
Bol bol masaj yaparak canım duş aldır bebek yağını hafif ısıt elinde ve karnına i love you masajı yap bacaklarına bisiklet hareketi yaptırıp önce kendine doğru çek sonra hafif hafif bastır karnına

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 317 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
7 Haziran 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 255 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu