Arada diyorum Kendi kendime geri diyorum yok boşver ben böyle iyim canım istediğin de kal canım istediğin de iş yap ama erkek için bi nebze daha zor sabah kalk aksam a kadar çalış ben halimden memnunum
Annelik bambaşka bir şey o yüzden böyle çok iyi. Çocukken isterdim ama.
Yeri geldi dedim ama birileri de kadın olmak zorunda, bütün gün oğlumu görüp onunla oynuyorum ve cennet annelerin ayağının altın da
Küçükken isterdim, erkek çocuğu gibi büyüttüler zaten beni. Ama şu anki aklımla istemem zor kadın olmak evet ama olsun.
Daha bu akşam ailecek oyun oynuyoruz. Çocuklar korsan olalım dediler. Baba korsan emirler yağdırıyor herkese sıra bana geldi. Anne korsan yerleri sil diyor. Dedim anneyim diye bu tarz işler bana mı kalacak kalk sen yap dümene ben geçeyim kızdım da biraz, o kafa yapısı yanlış yani. Oyunda bile çocuklara yanlış mesaj veriyor. Neyse oyun diye geçiştirdik ama dikkat etmek gerek. Yetiştirilme tarzı çoookkkk önemli
Kadınken bu kadar hareketli yerimde duramazken erkek olsam nasıl olurdum merak ediyorum babam da derdi hep sen erkek olsaydın durduramazdim diye çok isterdim nasıl bi kafa yapılarına sahip
Hemde coooooook isterdim
1,493,352 soru
24,400,051 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın