Kızlar mizgin 4 aylık oldu elhamdülillah ve emar da ayın 3. De biliyorsunuz. Hem meme hemde mama ile besleniyor sürekli. Ama maalesef meme reddi yaşıyoruz şimdi çok zormuş ya bu durum bende diyorum ki yavaştan Bi şeyler vermeye başlasam mı ne diyorsunuz? Bide mizgin resimlerde görüldüğü gibi değil zayıf 4 aylık ama 5.200 hala. Biraz toplanır diye düşünüyorum sizlerin fikrine ihtiyacım var ne verebilirim nasıl başlarım benim için 100 gram da yüz gramdır emara kadar biraz daha iyi olsun istiyorum en azından.
Anam tipe bak yaaa yerim teyzesi kurban olsun yaaa rabbim nazarlardan korusun kuzumu inşallah annesi hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah o günde çok öpüyorum bıdığı Allah yâr ve yardımcınız olsun DUALARIMDASINIZ
Canım benüm kızımda 4 aylık Ben geçen ebeye sordum kilosu iyi değilse verebilirsin dedi Ama daha küçük oldukları için yoğurt verilebilir
Kurban olurum sen büyüdün mü prenses
Maşallah sana
Oyy masallah masallah❤❤ cok tatli annesi ❤
Yogurt verebilirsn ama evde mayala canm
Birde muz elma armut rendeleyip verenilirsn cam rende var onu alip evde yapabilirsn kirmizi erik suyunu verebilirsn
Patates havuc kabak puresi yapabilirsn oyle olmazsa icine az pirinc ve zeytinyagi katip verebilirsn bana da doktorum onermisti bunlari oglum 4 aylikken
Rabbimin hediyesi kuzum benim vakit ne çabuk geçmiş daha dün gibi mama kilo aldırır canım bide benimde meme reddi vardı dua yaptırdım şimdi iyiz çok şükür
ay leyla yuzbin kere masallah kizima nasil buyumus verene kurban olayim hersey iyi olacak Allahin izniyle pirinc unu hizli kilo yapiyor ebe bize yasaklamisti obez edecen bebeyi diye
405,850 soru
12,163,523 cevap
36,614 kullanıcı