0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar perşembe günü devlette detaylı  ultrasona girecem ilk defa gireceğim için bilmiyorum şimdi benim randevum taaa 3 ay önce randevu verildi sürekki gittiğim doktor istifa etti koskoca hastanede sadece 3 doktor kaldı randevular full dolu yani bn kendi doktoruma randevu almadan sadece detaylu ultrasona gitsem olur mu rapor gibi.bir şey veriliyor ya hani detaylı ultrasonda doktora göstermeniz gerekti.mi gerektiyse ne yaptınız kafamda deli sorular karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende raporunu aldıktan sonra normal doktorun yanına git sadece bunu gösterecem de belki bakar bakmazsada bidahaki randevuda göster cnm
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Canım ben detaylıya girdim sadece raporu alıp doktora gösterdim ekstra randevu almadım normal sonuclar gibi 
tarafından
Kendi doktorun muydu peki yoksa önüne gelen ilk doktora mı gittin :)
(1,264 puan) tarafından
Kendi doktoruma gittim yoktu onun odasında olan başka bir doktora gösterdim
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah bunlar da bakarlar
(1,264 puan) tarafından
Rica ederim inşallah canım
0 oy
tarafından
Ben aldığım gün girmiştim karmanda yaşıyorum olmadığı için konya devlette çektirdim ordaki dr göstermedim kendi dr gelip randevu aldım gösterdim 
tarafından
Anladım sağolun teşekkür ederim
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Detaylı ultrasondan verilen kağıdı randevu almadan hemen kendi doktoruna götür baksın. Tahlil sonucu gösterir gibi. Zaten detaylı ultrason yapan doktor çoğu bilgilendirmeyi yapıyor. Kendi doktorunda öyle hemen sonuçları yorumluyor 
tarafından
Kendi doktorum orda yok işte istifa etmiş 2 ay önce ben de en son başka bir doktora gitmiştim
(1,171 puan) tarafından
Olsun diğer doktora göster. Zaten çıkan sonuca bakacak ve ultrasonu yapan doktor söylüyor her şeyi
tarafından
Anladım sağolun çok teşekkür ederim
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Artık rapor verilmiyor sonuçlar direk doktora gidiyor canım ben yanımda flaş götürdüm herşeyi attı ona kuzumun 
tarafından
Devlet miydi peki acaba ben de flaş götürsem atarlar mı eşimi içeri almazlar ya ben de eşime izletirim
(1,201 puan) tarafından
Götür deki kendi özel doktoruma göstercem evet bende devlettw yaptırdım aen hangi şehirdesin canım
tarafından
Aa tmm öyle derim o zmn :D eşim o saatte okulda oluyor diye gelemeyecek zaten hiç gelemiyor devlet diye içeri almıyorlar sağolun verdiğiniz fikir için ya :) batmandayım ben
(1,201 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah verirler sanada
tarafından
Sağolun Allah razı olsun
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Detaylida bakan doktor bi durum varsa zaten söylüyor ama hastane surecine göre değişip sana illa doktoruna danis der mi bilmem..
tarafından
Anladım sağolun çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 312 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mira 34 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu