0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
İnsanlardan hele de akrabalardan korkuyorum sürekli dedikodu dedikodu dedikodu. Yüzüme gülüp arkamdan başka konuşulması.

Kendi akrabalarımdan bir dayım kızını korumak için kızının konuştuğu çocuğa ben mesaj atıyormuşum seni seviyormuşum demişim gibi konuşmalar vs hayatımda ne ismini duydum ne cismini ki yeğnim de benim telefonumdan yazıyordu hep kısıtlandığı için bişi diyemiyorum kıyamıyorum canım kanım dedim ama üstüme kaldı kanıtlayamamıştım da hakkımı helal etmiyorum hala daha ama bugun ailecek hasta olduklarını öğrendim yengem bir böbreğini aldırdı diğerinds de büyük kist çıktı dayım kalp hastası oldu şeker hastası oldu yaşları daha 40 larda en üzüldüğüm en ufak yeğnim hasta iştahtan kesilmiş 10 yaşlarında 24 kiloya inmiş daha da zayıflıyormuş. Vebal ne ağırmış meğersem. Birde eşimin tarafı gülümsüyorum ama çok garipler bir sürü şey yaşattılar ama bitmiyor eşim memur olsa da en azından yakınlarda başka bir ile gitsem kaçsam görmesem bayramdan seyrana =(  çok korkuyorum çok. Sizde şüpheyle bakıyor musunuz herkese? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkmak değilde hakkıma giren insanlar ile ilgili kötü birsey duyunca içime ferahlama geliyor  sevinmek değil Allah'in adaletinin icime verdiği huzur sadece 
(1,016 puan) tarafından
O bile gelmiyor üzülüyorum çocukları var diye sadece =( keşke huzur dolsa sadece gidesim var düşünmekten kafayı yicem resmen o kadar çok şey yaşadım ki sadece akraba yüzünden kaçasım var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum ben negatif , enerji sömüren herkesten uzak duruyorum.❤️

Akrabam bile olsa.
(1,016 puan) tarafından
Uzağım artık kendi tarafımdan 1 sene oldu yakından görmeyeli o olaylar üstüne yılda bir görüyorum ama bu seferde eşimin tarafı her hafta Bi sıkıntı düşüne düşüne artık rahatsızlanmaya başladığımı farkettim yoruldum
tarafından
Onlarla da arana mesafe koy .yan yana geldiginzde hep mesafeli dur.Samimi olma.
(1,016 puan) tarafından
Koyamıyorum offfff koyamıyorum görümcem 2 buçuk aydır benimle yaşıyor Allah var yukarıda desteği çok ama ya mecburiyetten se ya sevmiyorsa ya bişi yaparsa ya hakkımda dedikodu yapar durursa 20 gün sonra gidicek iş için kaldı ama kafamda onu her görmem de aklıma sorular geliyor
tarafından
Kuşummm bu neden oldu ?? Kaygi bozukluguna benziyor .
(1,016 puan) tarafından
Karşılığı ne bilmiyorum sürekli şüphe içindeyim kimseyi görmek istemiyorum eşime jandarma alımlarını takip ediyorum kazansada gitsem umudundayım
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Kız en yakın canım ciğerim dediğim insanın sevdiği çocukla adımı çıkardı pisliğin biri çocuğu tanımam etmem alakam yok arkadaşım bazen benim tel den arardı o kadar halamın torunuydu benimkide şimdiki aklım olsaydı o zaman varya ağzına sı.çardım o kızın 
(1,016 puan) tarafından
Nasıl vijdan ları sızlamaz anlamıyorum ve olay tamamen sana kalıyor ailen seni biliyor sende bildiğini biliyorsun ama olmuyor ya kafamdan silinmiyor hiç birşey
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım anlattıkların hiç normal değil Allah yardımcın olsun inşallah 
(1,016 puan) tarafından
Bu olay 2013 veya 14 de olmuştu sonra daha bir sürü şey daha yaptılar ama bugunde öğrenince ne bilim ya vebalden korkardım artık daha çok korkuyorum ama insanlardan korktuğum kadar değil herkes çok yalancı kendi çıkarı için sadece amaçları çok başka

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 444 göst.
21 Ağustos 2022 Aile kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 501 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nazli.51 (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 530 göst.
21 Eylül 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,165,038 cevap

36,621 kullanıcı

...