Allah iyiliğini versin emi sabah sabh hıc gulecegım yoktu
Benim de başımdan geçen bir olayı anlatayım sana kızım iki aylıktı geceleyin ben bakmıştım çok uykusuzum o gün de annem geldi şans eseri anneme dedim ki anne 1 saat falan baktı hani ben bir uyuyim falan demiştim yatak odasını yanlısı kızımın odası ben onları yan odada bıraktım derin uyuyordu zaten neyse annem onu almış salona getirmiş o zaman da zaten aşırı sıcak annem sürahiyi almış mutfakta salona getirmişDerin de o sıra ağlamaya başlamış ben ağlama sesini duyuyorum ama kafam kalkmıyor ilk daldığımın 20 dakikasında falan yaşanıyor bu olay sonra Süreyya annem sehpanın üzerine koymuş derin ağlayınca almış evin içinde dolaştırıyor sen sürahiyi görmeden sehpaya dokun sürahi bardaklsr yerde Ben neye uğradığı mı şaşırdım yatak odasından bağırıyorum ne oluyor diye herhalde rüya görmüşüm yatan yanına kapaklandım sanki birisi eve ateş atıyor muş gibi )) Ne gülmüştük ya Bir de ilk gittiğim oda kızımın odasıydı orada olmadıklarını görünce annem seste vermiyor kızın sesi duyunca sustu ağlayan kız sustu ödüm patladı ya
1,489,223 soru
24,341,144 cevap
346,058 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın