0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde (769 puan) tarafından
Kenarımızda para birikimi vardı kızlar kredi çekmişti eşim ziraattan 7.500 kızımın kumbara birikimi vs 9 bin olmuştu rşim iddia gibi bişiye yatırmış 7 bin tl yi bana söylemedi bile çok ağrıma gitti ben kendimden kısıyorum ama bana tenezzül edip söylemedi izin vermem haram para çünkü şükretmek ne sor geliyo insanlara adamın konuşması bildiğin kazıklama tipli o birikşm giderse naparım bilmiyorum çocuklarımız için biriktiriyorduk şu aralar aramızda kötüydü iyice üst üste hata yapmaya başladı 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Haram para diye iddiayı söylüyosunuz ama faiz çekiyosunuz. O da haram. Gelen bi şekilde gidiyo işte. 

• Al-i İmran Suresi, 130. ayet: Ey iman edenler, faizi kat kat artırılmış olarak yemeyin. Ve Allah'tan sakının, umulur ki kurtulursunuz.
tarafından
Evet faizin asla ama asla kârını görmüyorsun haydan gelip huya gidiyor
(769 puan) tarafından
Valla ben karşıydım onuda benden habersiz çekmiş bende çocuk için birikim yapalım madem dedim krediye kredi kartina vs karşı biriyim o kadar haklısın ki şu yorumunla
tarafından
Keşke yapmasaymış. Allah korusun o ondan mutlaka çıkar bi yerden.
(769 puan) tarafından
Maldan çıksın çıkan
-Reklam-
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Neden kredi çekti ki canım eşin 
(769 puan) tarafından
Ya korona da bi kredi çıkmıştı faizi düşük kenarımızda kalır birikşm adına diye duruyordu birikşm yapıyorduk
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Allah hidayet versin kumar oynayanlara
0 oy
(121,642 puan) tarafından
ne anlarlar su kumar isinden yaa bizim koylu bi adam 38 yasindaymis bekar hic evlenmemis memurdu belediyede kumara takilmis battikca batmis daha 20 gun once intihar etmis asmis kendini yaaa erkekler niye boyle anlamiyom
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Ay bacım benm kocada 12 bini birine kaptırdı internetten bişey aldı kaçtı gitti adam. Sonra gel sinir olma. Sonra huzur istiyolar.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
0 oy
23 cevap 600 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,035 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu