0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
kizlar karnım ağrıyor bebek kendini çok topluyor vajinada da ağrı geliyor ara ara . Hiç rahat değilim . Ne oluyor . doktorun verdiği tarih 15-22 eylül arası falan yani çarşamba ve üstü  falan. kasıklarım da ağrıyor bıçak batar gibi . Üstelik bebek hareket edince direkt tuvalete gitme şeyi geliyor   . 

5 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından
Düzenli gelip gidiyorsa ağrı o zaman başlamıştır
(294 puan) tarafından
yaklaşık iki saattir böyle canım
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
Anlıyorsun garip şeyler olduğunu benim saat başı karnım sertleşiyordu ama aldırmadım gece nilanım geldi gene aldırmadım çünki sancı yoktu nişan geldi 5 dk sonra ilk kasılmamı yaşadım baktım 5 dkkada bir aynı kasılma geliyor koştuk valizleri alıp hastaneye gece yarısı doktorum geldi doğurdum
(294 puan) tarafından
HIM işte bende sancı yok . yani sadece kasılmalardan toplanma tuvalet ihtiyacı falan
(714 puan) tarafından
Ya zaten anlıycaksın kasılma yaşadığında çünki herşeyden farklı bir durum kasılma 5 dkkada bir gelmeye başlar aynı şey ilk geldiğinde garip bir şey oldu dersin 2.geldim mi aynı kasılma demekki doğum birde benim sabahtan akşama kadar saat başı toplanıyordu bebek meğersem açılıyormuş Batma oluyordu baskı falan
0 oy
(142,981 puan) tarafından
bi dusa gir beline sicak su tut sancilar gecmezse dogumdur
(294 puan) tarafından
TM canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Agrilarin sancilarin siddetli olana kadar ve sık sık sanci girince baslar suyun falan da gelirse zaten gidersin sağlıkla kucagina al insallah
(294 puan) tarafından
anladim canım . çok teşekkür ederim. amin
0 oy
(475 puan) tarafından
Kasılma süreni hesapla 5 dkada 1 e düşerse hemen git sancılarını falan yokla Kasılmalar önemli

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 374 göst.
+1 oy
23 cevap 1,408 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eranur (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra y (937 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,023 soru

23,643,670 cevap