0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
22 aylık kızım sırf yapma dediğim için kendini bilerek kusturdu. Sırt ustu yatıyodu birden kusmuklar bogazına burnuna doldu Allahtan bende odaya girmiştim baktım ki yattığı yerde agzı dolmuş. Orda olmasam sonucu düşünmek bile istemiyorum. 

Kaldırdım ayaga kustu tamamen  . Ciğerine filan kaçmış mıdır korkudan titredim resmen

10 Cevaplar

0 oy
(29,455 puan) tarafından

Allah korusun ya üstüne gitme fazla

tarafından
Tükendim resmen ya
-Reklam-
0 oy
(135,753 puan) tarafından

aahhh cok gecmis olsun 

tarafından
Sagol
0 oy
tarafından
Tövbe ya geçmiş olsun nasıl kusturdu ki kendini 
tarafından
Ög Ög yapıyordu bende yapma öyle dedim başka odaya götürdüm unutsun kafası dagılsın diye baktım ki yattığı yerde kusuyo
tarafından
Ay Allah korumuş ya sıpa benimde 22 aylık oğlan :/ basedemiyorum
tarafından
Bende tükendim yürümeye başladığından beri durmuyo son iki aydır iyice çıldırdı
tarafından
Bizimde öyle ya ne laf dinliyor ne söz bide bir hareketli ya sorma
tarafından
Aynen öyle Allah yardım etsin
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Kendini nasıl kusturdu geçmiş olsun alışkanlık haline gelirse çok kötü agliyarak mi kustu ki
tarafından
Yoo aglamıyodu Bi kere ögg yaptı öyle yapma dedim unutsun diye gel hadi odana gidelim dedim o benden önce gtti bende arkasından girdim baktım ki yattığı yerde kusuyo kendini bulandırmış. Elim ayagım titredi
0 oy
tarafından
Şu anda kızın iki yaş sendromunda inatlaşma canım dikkatini dağıtmayı dene Emir kipinden bir süre Uzak dursan iyi olur geçmiş olsun
tarafından
Dikkatini dağıtmak için odasına götürdüm  yapacağını illa yapıyo son iki aydır iyice tükendim çok inatçı. Sagol teşekkür ederim
tarafından
Bir yere götürmek yerine bulaşık yikicam bana yardım etmek ister misin de mutfağa götür köpükle oynasın biraz beraber kek yapalım mı de oyuncaklarını nasıl topladığını göstermek ister misin de oyunla karışık ufak görevler ver enerjisini atmasına yardımcı ol asi davranışlarını sabırla karşılaman gerek hoş görülü sabırlı olursan bı süre sonra inatlasmayi bırakır Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin çok sagol
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Yapma diye inatlaşma canım o senin hoşuna gittiğini düşünüyor. 
tarafından
Gerçekten yapma deyince illa yapıo
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım annem de beni öyle bulmuş kaç kere 
tarafından
Çok sagol biz ilk defa olduk
0 oy
tarafından
Bi doktora götüreydin canım ya baksalardı inşallah kaçmamıştır onunla geçmiş olsun 
tarafından
Çok sagolun Bi huzursuzluk yok
0 oy
(124 puan) tarafından
Cok gecmis olsun nefes alirken ses fln gelmiyorsa cocuk rahatsa kacmamistir Allah in izniyle
tarafından
Bi huzursuzluk yok oynuyo çok sagolun
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bilerek nasil kussun tatlım bence midesini bozan bişey oldu
tarafından
Yok bilerek ög Ög yaptı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 743 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pamukipligi (3,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,430 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...