+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (17,733 puan) tarafından
Internetten baktim ne varsa mevsimi degil su an. Ne yiyip içebiliriz. Annem korona babama da az önce gelip test yaptılar. Ne verebilirim onlara. Simdilik iyiler çok şükür babamın sadece sabah atesi vardi şimdi yok. Annemin de öksürüğü tek var. Bir koku duyusu gitti

5 Cevaplar

0 oy
(45,022 puan) tarafından

En İyi Cevap
Emoş gorumcemde korona oldu bol sarimsakli işkembe kelle paça çorbası bol tuşu meyve hep bunlari yedi Turp gibi şu an ölü gibiydi resmen 
(17,733 puan) tarafından
Kelle paça yapamam ben kokusu beni öldürüyor.  Onun yerine et suyuma mercimek corbasi yaparım bol limon sıkıp içsinler.
(45,022 puan) tarafından
Zaten o yapmadı kız kaynanam pişirip kayinbabamla yollamış onla ayağa kalktı valla
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Sarımsaklı yoğurt, sumak suyu, kekik çayı, limon suyu, sirke bol bol vitamin su eşimde olmuştu bunlarla atlatti. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
(17,733 puan) tarafından
Sumak suyu nasil oluyor canim. Sumagi suyun içine mi koyacaz
(67 puan) tarafından
Kaynayan suyun içine sumak at demlensin süz için
(17,733 puan) tarafından
Tamam canim sağol
0 oy
tarafından
Sarmısağı kücuk kücük dograyıp hap gibi suyla yutsunlar kuzum
(17,733 puan) tarafından
Tamam canim sağol mutlaka deneyecem
0 oy
(482 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bizim binamiz da yaşlı bi teyze var. Ve oldukça kültürlü her şeyi bilir eşi savcıdan dolayi. Bugun sabah corona olmuş. Neyse geçmiş olsun için aradım. Ondan mucize bir sey öğrendim. Eger corona olan olursa söyleyim de yapsın diye :) yarim su bardağı bal bir su bardağı üzüm sirkesi  az biraz kaynatim içine bir yemek kaşığı nane koyoesun ve ocağın altını kapatıp dinlenmeye bırakıyorsun. Günde  3 4 defa bu karışımı bir tatlı kaşığı suya karıştırıp içiyorsun. Hastalığa bire bir dedi. Kendisi de suan da hafif anlatıyor yasi da 75 80 vad 
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Canım dünde yazdım mutlaka udi hindi yağı ve tozu alın eşimin şuan hiçbir belirtisi kalmadı şükür 7.gündeyiz. Nane limon, dağ kekiği çayı, kemik suyuna sarımsaklı çorba sarımsak turşusu ve mor soğanlı sumaklı salata yedirdim ben hep. Sadece 2 gün zorluk çekti şükürler olsun çok iyiydi. Bu arada yaşlı insanlar sarımsağa dikkat et yedirirken tansiyonu düşer daha kötü olur sarımsağa çok yüklenme 
(17,733 puan) tarafından
Yaşlı değiller canim. 45 yaşındalar. Udi hindi yağı nerden buluruz
(25,197 puan) tarafından
Canım yinede bizim gibi genç değiller dokunur. Aktardan alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
21 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linan'nın annesi (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 403 göst.
21 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
17 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,836 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,608 soru

23,667,726 cevap