0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Işten geldiği gibi oynuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor onun haberi olmadan nasıl kapatabilirim ,ban yemesini nasıl yaparım?

8 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Facebook hesabını kapatırsan hesabı kapanır eşimden biliyorum bnde aynı sorunu yaşıyorum çünkü 
tarafından
Pubg giremez evet ama tekrar giriş yaparsa girebilir oyunu tamamen silemiyosun
tarafından
Peki bu arakadaş bölümünde faceboktan olamyan arakadaşlar var bunlar nasıl oluyor nasıl eklenmiş
tarafından
Oyunda eklemiş oyunda istek atabiliyorsun arkadaşlık isteği karşı tarafta kabul etmiş işte
tarafından
Ha orda ayrı bir arkadaşlık bölümü var anladım canım.facebook tamamen kapatacak insaalah bir daha giremez ya
tarafından
Aynen öyle canım ordada ekleyebiliyorsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum oynamıyor çünkü sevmez öyle şeyleri arada bir 101 oynar oda arada bir 
tarafından
Eskiden onu oynuyordu şimdide bu cıktı
tarafından
Allahtan sevmez öyle ya
Benimkinin ca bağlılıgi var hadi bir çay içelim kek de yaparsan dahs iyi olur de günlük 10 demlik çay içiyoruz nerdeyse
tarafından
Aa benimkinde var pucg yüzünden çay vermedim çok oluyor valla
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Sen kapatirsan baska e pista ile yine acar... 

Konusarak çözmen gerek. Benim esim de oynar ama kizimiza oncelik vermezse kafasina tavayi yer ysni net.
tarafından
Ahahahahah tava az kalır koca tencere ile vur kiz
tarafından
Çok emek verdi bu hesaba kapanırsa bi daha gireceğini düşünmüyorum
(7,792 puan) tarafından
Bagimli olmus cnm girer ve senin kapattirdigini anlarsa bide kavga edersiniz..
tarafından
Asla söylemem ama çözüm bulmam lazım kesin böyle olmuyor eski cilveli koca gitti geldi yerine odun koca:(
0 oy
tarafından
Hile yaparsan hesabı ban yer
tarafından
Nasıl yapacam indirmem gereken bir uygulama falan nasıl yaparım
0 oy
(11,676 puan) tarafından
Oynayanlar sikayet etmeli sürekli hile diye
tarafından
Hile programı yokmu indirip anlaşılsın
0 oy
(2,267 puan) tarafından

Tlfn ayarlarından uygulamalara gir ordan oyunu bul verileri önbellegi filan hepsini sıfırla oyun en baştan başlar :)

tarafından
Hahahah gerçekten Mı Alllah razı olsun valla ise yarasın hergün dua edecem size
0 oy
(693 puan) tarafından
Benimkide bağımlı ama yapıcak bişey yok bı ara durmadan para yatırırdı bide işsiz olduğu dönem evde hergun kıyameti işe başladı oyunu sildi Allah'ın izniyle bir ay sonra çocuk dogucak o zamana kadar oylansin diyorum sonra bilmiyorum:))) karısı gibi beni bırakır onu bırakmaz
tarafından
Benimki para yatırmaz asla ama aşırı oynuyor ilgili koca gitti aynen bende üstüme kuma gelmiş hissediyorum:D
(693 puan) tarafından
Ya dışarı çıkıp arkadaşlariyla takilicak ya da telefonla tıktok falan izleyeceğine oynasın kafasindayim  modern eşler değilki kitap okuyalım karşılıklı:) dışarı gidip ne halt yapacağı belli olmiycagina otursun evinde oynasın bende çayımı yapar ya dizi izlerim ki hiç tarzım değil ya da kitap okurum sıkıntı yok benim için
tarafından
Aynen canım bende diyorum dışarı gideceğine evde olsun ki oyle de hiç biyere gitmez ama seferde ilgi sadece telefonda benimde zoruma gidiyor aşağı tükürsem sakal yukarı tukursem bıyık
(693 puan) tarafından
Biz öyleyiz ilgili alakalı olsun sohpet muhabbet falan ama öyle değil hak vermek lazım bence kafaya takma benim gibi düşünmeye bak postları okuyunca çok şükür ki gözümün önünde diyorum adamlar neler yapıyor burda bizimki öyle değil Allah'tan  ha yatmadan kız eklemiş mi oyunda bakıyorum ama tek derdi adam öldürmek:) akışına bırak ha sıkılınca benim gibi yapış telefona burda da adam var falan diyip sinir et belki bırakır o akşam:)))
tarafından
Hahahah Allah seni güldürdün beni evet canım haklsiin ama ne bileyim isterim evde benimle daha çok ilgilensin yemek yer yavaşça telefonu alıyor bebek için çok iyi veriyorum ayağına al salla diye o yünden çok iyi iş yapıncada çocuklara bakar ve oynar .ne yapayım o oynayınca bende bebeği doyurup altını temizleyip ona veriyorum yani pozitif yollar arıyorum
0 oy
(1,007 puan) tarafından
ben uygulamayi sildim kokten kurtuldum sandm bu defada başka  oyun oynuyor cozulmez bi dert
tarafından
En iyisi telefon kırmak çözüm bu

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 184 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesim ve prensim (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
30 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 639 göst.
0 oy
5 cevap 370 göst.

405,716 soru

12,157,890 cevap

36,596 kullanıcı

...