0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar  bir haftadir tasindim yeni evime evim cok guzel fakat sokak biraz varoş ya hor gormeyin beni kadin ogluna oyle kotu bi laf kullandiki şok oldum ben daha nezih bi yer hayal etmistim bi ev denk geldi cok kucuktu 60 m di ama cevre olarak mutevazi bi yerdi fakat evde yasicacigim icin buyuk olani tercih ettim artik.dusuncelerinizi alim sizce alişirmiyim buraya.bu arada rabbim tum kiiracila ev sahibi yapsin genede Allahima sukur ediyorum.

7 Cevaplar

+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben 3 yıldır çingene mahallesinde oturuyorum bana karşı birşeyleri olmadı eşimden çekinirler bende takılmam hiç mahallede çok konuşmak isteyen oldu fakat ben komşuluk sevmiyorum evimin içi benim özelim evimde mutluyum dışarısıyla ilgilenmiyorum 
(4,687 puan) tarafından
Ben kavga tartışma izlemeyi seviyorum o yüzden sorun yok :DD
tarafından
Benim pencereden gözükmüyor meraktan çatlıyom sonra :D
(4,687 puan) tarafından
Kız öyle olduğunda çöp atmaya çıkıp ucundan bak azıcık ne oluyor :DD
tarafından
Korkarım ben bazen silah da cikariyolar
(4,687 puan) tarafından
O kadar büyük olmadı hiç kavgaları
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlari bu sekilde nitelendirmen hos olmamis herkesin ayıbi kendine kulagini tikayiver napacaksin su zamanda yapacak baska birsey yok
tarafından
Yik niletendirmiyorum alisik diyil kulagim sasirdim bakakaldim oyle
0 oy
tarafından

2sene sonra dusunsene varos dedigin mahalle kavgasina katiliyomussun ksjsjsj benim oturdugum yerde varos tirrek dolu ama ben hic kose basinda cigarami icip laf atmiyom millete :)

tarafından
Yok Allah korusun ya
0 oy
tarafından
ev mi aldin canim yoksa kira mi 
tarafından
Kiradan kurduldum canim ev aldim ve  ilk baktigim yer cok coool bi yerdi ama ev okadar kucuktuki 4 cocukla yasanilmazdi mecburen  bi tik buyugu denk geldi aldim bende .Allahim nasip etsin ama sokak be bilim icime  sinmedi  alisirim insallah
tarafından
gule gule otur canim benim  insallah duzelir oturdugun yer dua falan ettin biseye niyetlendin mi ev almak icin
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar yani komşuluk pek sevmem ama yine de çevrede  yaşayan insanlar çocuklar biraz büyüyünce çok önemli oluyor yoksa sen kapını çeker oturursun bi sıkıntı olmaz bizde küçükken öyle bi yerde yaşıyorduk ama büyüyünce taşındık okul ortamı da sıkıntı oluyordu 
tarafından
Canim ne bilim valla ya icim buruk
0 oy
tarafından
Malesef bizim sokak da öyle çocukların ağzında bile küfür. Bebeğim büyüyünce bu sokakta dışarı çıkarmam  birlikte parka gideriz herhalde
tarafından
Canim bilmiyorum icim buruk biray ferahlatin beni
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Amin canım bende aynıyım. Alışık olmadığım bir ortam full suriyeli var burda ve çocuklar o kadar çok kufurlu kavga dövüş oynuyor ki kızımı kapının önüne bile çıkaramıyorum. Komsuculuk sevmem daha doğrusu gereksiz samimiyet sevmem. Selam selam yeterli benim için. Benim 2 ay oldu alıştım valla kapıyı kapatınca yaşadığın yer cennet oluyor insana 
tarafından
Rabbim huzur versin insallah xaten evebgirince unutuyorum sokagi.evim cok guzel  sokagimda suriyeli yok hepsi ev sahibi  ve yeni binalar yapiliyor hep proje alani ama nebilim yaaa altkattaki kadin ogluna oyle kufur edince bakakaldim oyle insqn biraz kibar olur sakin olur.bende istanbul  kurtkoyde oturyodum onceden kiraciydim ama orda sokaklarda kimse yoktu kimse sokaga bile cikmazdi evsahibi olmak icin aldim  ama neyse rabbim hayirli etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 129 göst.
3 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 321 göst.
+1 oy
8 cevap 597 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,399 soru

24,385,270 cevap

348,975 kullanıcı