0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (852 puan) tarafından
Kış temizliğini bitiren var mi .ay gözümde çok büyüyor 1 yaşında kızım var tekim malum hareketli..halilari da yarın vericem yıkamaya 4 güne anca geliyo kizim hasta olur mu diye korkuyorum .yedek halim bir tane var onuda surekli durduğu odaya sericem .perdeler cok kötü sizler nasıl yikiyorsunuz hanimlar 

10 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından

Halılar verildi yıkandı serildi bile :D perde ve camlarım var yarın yapıcam inşallah 

-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kış temizliği yaz temizliği yapmıyorum normal rutin temizlik yaptıgım için havalarda hala sıcak çocuk üşümez ki
(2,729 puan) tarafından
Ay bitane benden biri çıktı şükür :D biriktirmeden yapıyorum daha eğlenceli ve kolay bence :)
(25,224 puan) tarafından
Kesinlikle :) mevsimsel temizlik yapmak bana saçma geliyo :D
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Üç gün önce mutfağı komple indirdim sildim yerleştirdim zoru en azından hallerin  petekleri sildim devam edicektim oğlum hastalandi bıraktım toparlansim devam etcem öbür hafta içide halilari gondercem halılar yokken camlar kapılar perdeleri halledicem ertesi günde ebeveyn banyosunu normal bamyo ve tuvaleti yapicam halılarda gelince bı dip köşe siler süpürür serer mis otururum artik
tarafından
Merhaba Petek temizliğini nasıl yapiyosunuz
(44,928 puan) tarafından
Kovaya suyla çamaşır suyunu karıştırıp bez le siliyorum:)
tarafından
İçinin tozu pisliği çok gözüküyor
(44,928 puan) tarafından
Ona annem su dokuyo altinada kova koyuyo öle yap istersen
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Bende ayni durumdayim bu haftasonu yikayicam kullanmadigin kalin örtü battaniye atabilirsin yerlere idarelik 

Perdeleri yikarken bulasik makinesi tablet , sirke, toz seker, ve makine tozu, yumos koyuyorum bembeyaz oluyor
(852 puan) tarafından
Bulasik makinesini finiş var ya jel değil o olur mu
(1,336 puan) tarafından
Olur tabi farketmez
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Kiz biz bide tasinma isimiz var olursa karnim burnumda nasil yapcam diye dusunuyorum 
0 oy
tarafından
2 hafta önce tasındım fulltemzleyıp gırdım eve. Evıde esyalarımıda elden gecırdık hep. Suan birtek koltuklarım sılınecek onada kndımı ne zamn hazır hıssedersem o zamn sılecem hala cok yorgunum ☺☺ bı nevi kıs temızlıgı oldu bnm ıcn suan gunluk temzlıklerımı ypıyorum detaylı blkı bı ara yparm yıne 
(2,729 puan) tarafından
Koltukları nasıl siliyorsun
tarafından
Vanish koslanın halı ıcın deterjanı varya ondan alıyorum suyun ıcıne koyuyorum lifle siliyorum canm cok guzel cıkartıyo lekelerı
(2,729 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım sabah erkenden yıka perdelerini sonra halıları kaldır yukarıdan başlayarak temizle evi 
0 oy
(852 puan) tarafından
Canlar rutin temizliği bnde yapıyorum hatta üç dört günde bir sil süpür toz al .ama camlar cok yüksek tek yapamıyorum eşimle yaoyruz o disari siliyo bnde iç kısmı.ve perdeleri de 6 ayda bir yıkıyorum yipraniyo ve sararyo yoksa .hatta halıların da temiz mutfak halisi hariç. Ama havalar bozulunca yapmak zor oluyo kışın. Bebeğim yeni hastalıktan kurtuldu o yüzden korkum tekrar hasta olur mu diye .gecelerde soguk oluyo 
0 oy
tarafından
14 aylık bebeğimle geçen hafta bitirdim bende cam perde duvarlar mutfak dolabı petek temizliği kızım hareketli olduğu için çok yorucuydu hergün temizliğe kalktığıma pişman oluyordum ama bitti çok şükür :))
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Daha erken die düşünüyorum doğumum ocakta olacak nasipse .badana olacak ev Ekim sonu Kasım başı gibi onu yaotiririz halıları veririm bibkadin çağırmayı düşünüyorum heryeri temizledim cambkapi  perde o şekilde doğuma hazir olmuş olur hem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 174 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 446 göst.
0 oy
9 cevap 141 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Docentpapagan (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu