0 oy
413 göst.
Aile kategorisinde (13,316 puan) tarafından

Ayy gece hastalandım sabah Kereme babası baktı sonra teyzem aldı hem yatıyorum hem özledim kuzumu yaa :( adımı da öğrendi attıı diye geziyor ortada. Oyy minnoşum özledim yaa! Bulaşıp ona geçireceğime özlerim daha iyi onun canı yanmasın :'(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım arkadaşım . Allah acil sifalar versin 
(13,316 puan) tarafından
Sağol kuzum Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(122,600 puan) tarafından

bende hep doguma gidicem esim benle olcak kuzeye kim bakar derdindeyim:'( baskasiylada durmaz kimsemizde yok esim gelmesin diycem dil bilmiyom kuzeyi doguma almazlar ne etcem ben yaa :( 

(13,316 puan) tarafından
Annene vize çıkarsanız çok mu pahalı? İnan geçen gün o geçti aklımdan senin adına
(3,896 puan) tarafından
Doguma yalniz git gece kalmaya bir tanidigin gelsin.
o vize olayini arastirdikda pandemi doneminde vermiyolar doguma yanliz gidemem dil bilmiyom normal aylik muayenede tercuman veriyo hastane ama dogum aninda tercuman vermiyo malesef
(3,552 puan) tarafından
Yavrum turkiyede mi doğursan
(13,316 puan) tarafından
Kötü yaa inşallah biter pandemi o zamana kadar
tarafından
hasta bakıcı gıbı bır bayan tutsanız dıl bılen sana hastanede bır gun eslık edebılecek bırısı mesela
(13,316 puan) tarafından
Aklıma geldi benim de başka çözüm bulamadım
(13,316 puan) tarafından
Türkiyede doğuramaz kimlik açısından vatandaşlık alacak ya bebek
(3,550 puan) tarafından
Kız milletin arapları burda bizden iyi hizmet alıyor. Orda yokmu tercüman falan. Vallahi bugün hastaneye gittim. Deli oldum sinirden.. Tercüman olarak Türkler hizmet veriyor ama beklemek istemedikleri için doktorlada birbirlerini tanıdıkları için hiç sıra bilmiyor millettin hakkına giriyorlar. Saatlerce kontrol sırası bekliyorum. Ha tam sıra bana geldi dediğimde hoop piyangodan surıyeli hasta sırasız falan giriyor. Bugpn iyi bir kavga çıkaracaktım ama dedim rabbim az mübarek gün sen sabır ver. As kaldı doğuma dedim stres sinir olmadan doğuruyum. Otur otur belim koptu kapıda. O kadar çok öncelikleri varki.. Birde diyorlar ki eee dış ülkede biziö vatandaşımız da var onlara da mı aynı tavır sergilensin. Allah askına bacım siz oraya kaçak yolla mülteci olarak mı gittiniz. Kayıtlı pasaportlu vizeli çalışan olarak mı. Sahi sizin orda önceliğiniz falan varmı kız sevdoş.. Valla bu duruma artık tahammülüm kalmadı
yok turkiyede dpgsa bile vatamdas oluyomus babadan dolayi ama kimlik cikmasi aylar surermis hani ben en fazla 2bucuk ay kalabiliyom tr de vatandas olmadigim icin buraya gelmem lazim kimlik isi daha uzun surermis ee minnacik bebegi nasi birakip donerim belcimaya bakici iside yasak burda genelde esi oluyo herkezin
tercuman muayeneye geliyo doguma dogum snrsina karismiyo
tarafından
ıste sen tercuman degılde dil bılen bı bakıcı gıbı bısey bulsan gerekırse tercumana fazla para teklıf etseb
(13,316 puan) tarafından
Yasakmış yağmur.
hastane kabul etmiyo bacim illa esin diyolar cunku burda erkek cok onemli karisinin yaninda olmali falan gavur adeti iste
tarafından
yaa o zaman kuzeye bakacak bırılerını bulacaklar
iste sorunda o yaa kuzeye benden baska kimse bakmadi annem haric kimsede durmaz ☹ ne etcemi bilmiyom
(3,550 puan) tarafından
Kız bu gavurların icadı güzelmiş.. Bende kocam gelsin diye çatlıyorum da yok bacım heryerde yalnızız ama namahrem diyip duruyorlar sanki benden Baska doğuran var gibi sezeryan odasında.
(3,550 puan) tarafından
İnsan birini doğurken büyük olan da ne çok aklı kalıyor demi.. Psikolojik olarak hep zaten acaba larla yasıyoruz birde öyle olunca zor oluyor. Bacım Allah yardımcın olsun. Telefonla falan idare etseniz keşke.. Eşin oğlun yanında dursa sende onlar telefona konuşsa telefon sana cevirse falan. Bilmiyorum Allah bir yoluna koymuştur canım.
inanki kuzeye haksizlik oldu bebek icin cok erkendi diyom bazen bilmiyom yaa bu yabancilar cok farkli
(3,896 puan) tarafından
Hele bir doğsun bebiş o zaman iyi ki olmuş dersin. :) bu günlerde geçecek sonuçta dunyanin sonu degil.
insaallah gecer yaa
(3,550 puan) tarafından
Geçer kuzum geçer aynen arkadaşa katılıyorum... Benim de iki kızım var. Kimsem yok eşim kızlarıma bakacak ben sezeryan olduğum halde yalnız kalcam hastanede.. Evimde babalarının yanında güvende olsunlar da diyorum ben tek her türlü fedakarlığı yaparım. Kızı erkeği yok da kız daha zor oluyor bacım.
0 oy
(621 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım benim 
(13,316 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanirsin bende grip olmuşum burnum tıkalı çok kotu yaa:/
(13,316 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun canım çok zor
0 oy
tarafından
Yaaaa canimmmmmmmmm aslimm neyin varrrr ? Gecmis olsun canim benimm❤️❤️❤️kiyamam size ben.
(13,316 puan) tarafından
Kusma ishal oldum öyle dün kanepe yemiştim dokundu herhalde sağol kuzum ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(505 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm tez zamamda kavuşun hiç ayrılmayın inşallah
(13,316 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(505 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn cnm Rabbım şifa versin inşallah 
(13,316 puan) tarafından
Amin inşallah