0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Mutfagm oturmalı oldugu icin hep mutfaktayız ye ic derken lekeler var beni sinir ediyor parlatıcıyla yaptım ama kuruyunca geri yüzüne çıkıyor napmam gerekiyor halım bu

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amway loc al kullan canım veya halı örtüsü
(74 puan) tarafından
Marketlerde satılıyor mu hic duymadm halı ortusude kullandm ama surekli supurge tuttugum icin cok kırısıyor halı örtüsü
tarafından
Canım.uye olup alıyorsun bunu sitesi var
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim mutfak halima kızım 2 lt lik sıvıyağ dökmüştü balkona aldım halıyı normal su ile ıslattım sonra aspirin asperox sarı güç ve bulaşık deterjanı döktüm patates filesi ile kopurttum kaynar su döküp beklettim 10 dk değil leke izi kokusu kalmadı 
0 oy
(762 puan) tarafından

image

benım evde kedim vardı kızgınlık doneminde oldugu ıcın koku bırakıyordu.  Bayagı da pis kokuyordu ne yaptım sa ne lekesi gectı ne kokusu kac ay boyunca oyle bıraktım artık misafir gelmesini istemiyordum o derece berbattı birde hamıle olunca koku hassasiyeti oldu. Mıgrostan aldım bunu sıktım hıc silmedim bile kapıları kapattım tatile gıttım geldıgımde kokudan lekeden eser yokdu. Dun gecede çay doktum halıya benım halıda beyaz sıktım bıraktım silmedim bile belim agırıyor diye lekeden eser kalmamış gercekten o kadar deterjan krem VS kullandım şimdi tek geçerim harika bir ürün şiddetle tafsıye ederim. 

0 oy
(82 puan) tarafından
Canım ben eyaclean diye bir temizleyici var organik onu aldım kanepemdeki motor yağını bile iki sıkmada çıkardı kurumustu birde yatağımdan sarı lekeleri çıkardı istersen dene
0 oy
tarafından
Farmasi genel temizleyici ben 3 çocuklu anne olarak sürekli onla siliyorum halıları koltukları
0 oy
tarafından
Vala biraz değişik olacak ama kizkardesim de dedi instagramdan da gördüm azcik domate ve biraz fazladan yumuşatıcı karıştır dedi fırçayla sil geçer diye biraz korkarak yaptım ama her türlü lekeyi geçirdi çok şükür bir şeyde olmadı ama sürekli yapmadım beyazlar bozulur halım diye denemek istersen denenebilirsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,568 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,023 soru