Dun eltim dogum yapti ona hediye aldik vermeye gittik nese esim telle konusuyor disarda iceri girdi eltim esime kimle konusyordun dedi is arkadasiyla galiba dedim ses etmeyince tekrr sordum ben kimle konusyordun diye nabacan dedi bende bi ben soruyom sanki dedim enistesiyle eltim kaynimla ilgili bi olay varmis onu konusuyormus esim basladi eltimin gozlerine baka baka ne konustuklarini anlatti ben yokmusum gibi nese ses etmedjm orda arabaya bindik olay uzerinden bak serefsizin yaptigina dedi bende o ayri bi olay sen ayri bisy onun sana kimle konusuyin deme hakkini kim verdi ve bana neden ole dedin sanki ben yengen o karinmis gibi davrdi dedim cocuk da agliyordu gitmeylim diye onun kucaginda bana diyorki esim ******** iyi bi ana olsa bakardi babam sana diyor ne demek ******** faln dedim eve geldik tartisma buyudu buyudu bocek cikmis aliver sunu dedim kendin al dedi cok hizli alamadim bi turlu dedim evininde seyinin de yeter diye ama biktim artik eski evde oturmakdan birikim de yok anca pisi bocegi var iyce sinirlendi kumandayi tv atti bana vurdu telefonu firlatti ses etmedim tv actim kumanda kirldi onu taktim bak ne hale sokdun cikamadin ya disari onun sikintisida basti sana dedim cocugu alip cikacak goturmessin cocugumu diye bagirdim bana kac kere vurdu gucum yettikce bende ona vurdum kapiyi kitledim goturemessin gideceksen sen git cocugu gotrme dedim sonra cikti gitti 1bucukdu geldi ne bu adamdan cektigim ya gercekten biktim eltim de ayri bisy bu samimilil ne ya yengeyse yenge kayinsa kayin