0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bu eve taşınalı 2 Ay oldu kombini dolabın içinde ve biraz önce kapağını açtığım gibi dolap yerinden çıktı ve allahtan kapağını açmıştım o anda yoksa direk kafama düşecekti Allahtan kolye gibi boynuma geçti:Dhem gülüyorum hem sinir oldum 4 kenarı olan dolabı sadece 3 noktadan sabitlemisler gerizekalilar ve benim dün misafirim vardi kucuk 2 yaşındaki kızları sürekli girdi çıktı buraya ya ona gelseydi,size tavsiye tasindiginiz evde kesinlikle herseyi kontrol edin 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum :-)))
tarafından
Allah razı olsun canımın içi☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah korumuş kuzum gecmis olsun iyiki cocuklara gelmedi dedigin gibi her kapakları kontrol etmek lazim 
tarafından
He valla ya dolap olduğu gibi geldi üstüme,eşim işte yarın hallederiz konuşurum ben dedi onu bekliyorum
0 oy
tarafından
Sen iyi bacim benim rüzgar esti kapak balkondan uçtu ikisi birden deprem oluyor sandım çığlık attim
tarafından
Ne bu dolaplardan çektiğimiz bi de plastik de değil ahşap dolap ağırda kiz,sinir ettiler beni valla ya anneme anlattım kadin üzüldü  bisey olmadı deyince o da gülmeye başladı☺☺☺
tarafından
Verilmiş sadakan varmış canım ben de yaşadım ve birinin arabaina kafasına vursaydi maf olmuştu
tarafından
Allah korumuş kuzum,verilmiş sadakamız varmış valla❤❤
tarafından
Kesinlikle canım Rabbim korusun
0 oy
(3,996 puan) tarafından
gecmis olsun Allah korumus ya gercekten
tarafından
Verilmiş sadakam varmış kuzum,ya ayağıma bacağıma gelseydi net kırardı valla ağır çünkü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
15 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu

409,512 soru

12,309,011 cevap

38,649 kullanıcı

Kategoriler

...